TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   .::Najlepsza::aspiracja::. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=42255)

kalafjor 19.04.2011 19:05

Odp: .::Najlepsza::aspiracja::.

Często daję Pragnienie Popularności i Pogoń Za Bogactwem.
Raz miałem Apetyt Na Smażony Ser i to było dość nudne, bo cały czas laska wpiepr:)zała te tosty i ćwiczyła, żeby zrzucić tłuszczyk i od nowa.

kamilek20052 07.07.2011 11:02

Dla kobiet wybieram rodzinę a dla mężczyzn bogactwo (najczęściej)

Savigge 07.07.2011 12:21

Popularność, wg mnie najłatwiejsze. Nie wiem czemu ale zdobywanie przyjaciół mi najlepiej idzie.

Muse 07.07.2011 14:47

Oczywiście Pragnienie Stworzenia Rodziny :) A później bogactwo :D

Fisia 18.08.2011 17:11

Pragnienie stworzenia rodziny, na drugim miejscu popularności. A potem seeer! =D

Arisane 01.09.2011 09:47

Zaznaczam wiedzę. Może to nie dokońca moja ulubiona, ale tam jest taki cel życiowy, które, jeśli gra się na kodach osiągnąć jest BARDZO ŁATWO. Wystarczy podbić wszystkie um. na max boolpropkiem :D Oczywiście, żeby nie było nudno, siomowie mają różne aspiracje. Rodzina jest przeciętna, ponieważ łatwo jest osiągać pragnienia, ale z drugiej strony... często Simy mają tam obawę włamywacz, przez co jest szansa, że przyjdzie ten oto "ludź". Wiedza jest superoowa, bo moje studentki: Mania, Greta i jeszcze jakaś tam mają dużo razy pragnienia: Osiągniej poziom x w umiejętności:xxx. To im wbiło punkty aspiracji AŻ do 10 000! Romansowanie fajne, bo z boolpropem łatwo jest zaliczać pragnienia, popularność też łatwo rozwalić z boolpropem, a bogactwo na InSIMenatorku. To tyle.

Aperlaxive 28.05.2013 19:13

A ja najbardziej lubię "Apetyt na smażony ser". Jest wesoła, przyjemna, jedyne co trzeba robic to przyrządzac w kółko ten Serr :D. Co najważniejsze, sim posiadający tą aspiracje może byc najnormalniejszym simem (nie musi byc wielkim bogaczem, ani miec kupy dzieciaków).

Lubię także "rodzinę" i "wiedzę", ogółem każda aspiracja ma swoje zalety.

caille 11.07.2013 17:53

Hmm lubię tak samo wszystkie aspiracje, ale w ankiecie zaznaczyłam zdobywanie wiedzy. Na drugim miejscu jest stworzenie rodziny i pogoń za bogactwem. Zdobywanie punktów umiejętności jest o wiele przyjemniejsze niż np. zdobywanie przyjaciół i utrzymywanie tego.

Tenebris 16.07.2013 19:20

Pragnienie stworzenia rodziny i poszukiwanie przyjemności choć teraz nie mam "The Sims 2: Nocne życie" i wybieram simom te pierwsze.

alpherainn 10.12.2013 14:10

Zdobywanie wiedzy. Bardzo łatwo jest uzyskać poziom platynowy. A poza tym - pragnienia o zwiększeniu umiejętności są łatwe do wykonania oraz przydatne w karierach :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:30.