![]() |
Odp: Z pamiętnika Nieszczęśliwej Panny
To Jest świetnie!!! 10/10
|
Świetne fs!
Dobrze dopracowane teksty, zdjęcia, simy i wnętrza domów. Tylko mały szczegół w 9 odcinku. Na pierwszej stronie na tych miniaturkach na 9 odcinku pisze "Nie ma co rozpaczać" a jak w to wejdziesz to pisze "Nie ma co płakać" :) Ok to wszystko od mnie |
Jestem fanką tego FS! Daje mi energię do życia!!!
|
Dziękuje wszystkim za komentarze, motywujecie mnie nimi do dalszej pracy ;]
Kolejny odcinek będzie, albo w środe późnym wieczorem [w co wątpie...], albo w czwartek popołudniu... Nie mam pojęcia kiedy dokładnie, ale większe szanse są na czwartek... Pozdrawiam i zapraszam do dalszego komentowania ;)) |
Super po prostu git !!! ... 10/10 przeczytała wszystkie odcinki , i były super.Bardzo mnie to fs zachwyciło !!
|
ciekawe ;D
podoba mi się to fs. 10/10 czekam na 10 odc. |
musiasz dać next odcinek...Bo nie wytrzymam!
|
Cytat:
|
to fotostory jest super bardzo mi sie podoba treść ciekawa i wciagająca jestem ciekawa co będzie dalej 10/10 a nawe 11/10 dlatego że odcinik pojawiają się szybko nietrzeba długo czekać tak jak w niektórych fotostory
pozdrawiam |
Och... Musicie wytrzymać ;]
Postaram dodać się go w środę, ale nie obiecuję, gdyż na 100% będe oglądała YCD, a po nim jestem zawsze zmulona ^^ Chociaż postaram się dodać jeszcze przed... muszę się wtedy zabrać do ostrego pisania ;] Nieoficjalnie mówię: kolejny odcinek w środę przed 21.30 ;] Pozdrawiam czytelników! |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:32. |