![]() |
Odp: Simy by bakalia
PPP, bo nie ma komentarzy ^^
Dziś Sim - facet, a do tego gej. Dziś zaprezentuję wam tylko jego, moze za kilka dni będzie jego ... partner. Postanowiłam robić jeden - dwa screeny, a nie pięć zdjęć :> Tym razem tylko zdjęcie twarzy, bo ciuchy są z maxisa, więc ...^^ Craig [IMG]http://i34.************/11gssio.png[/IMG] Uh, teraz widzę, że jego łysina jest jakaś kwadratowa ^^ Ale to nie moja wina :p |
Ekhemm... Dość...dziwny. Moim zdaniem za długa broda i dziwny kształt ust. Po za tym łysina... Szczerze? Wygląda jakby był chory. Nie przypadł mi do gustu: 4/10
|
Zgadzam sie z panią powyżej, dziwny.
Ma taką podłużną twarz, długi nos i jest łysy ;d Mi również nie przypadł do gustu, wybacz ^^' |
ej mnie się podoba
tylko niefajna jest jego dolna warga |
Dzięki wszystkim ; )
|
Całkiem,całkiem,ale ta jego łysina nie jest naturalna..jakby (bez obrazy!) na raka był chory..i wygląda,jakby na ustach miał szminkę/błyszczyk (wiem,że to wina skina,ale zawsze)
Ocena 8,5/10 Lepiej wychodzą Ci simowie z włosami,niż łysi :D |
ma strasznie długą twarz i takie zapadnięte policzki ale ogólne nie jest zły.
ocena: 8/10 |
Dzięki wszystkim ^^
|
Odświeżam temat!
Jest chyba tylko z 5 opini... ja chcę więcej! Dzis próbowałam zrobić Simkę, która w warsztacie wyglądała fajnie, ale po wejściu do gry... wyglądała jak karykatura Michaela Jacksona ._. Więc dam zdjęcie z warsztatu (uwierzcie, w warsztacie prezentuje się o wiele lepiej...) ^^ Dla waszego dobra! Więc oto Vanessa. Zakochana w sobie "piosenkarka", uważa się za największą gwiazdę. Wygrała Miłowo Hit Festiwal tylko dzięki bogatemu chłopakowi, który wysłał na nią miliony sms-ów. Tak naprawdę Nessy nie ma talentu do śpiewania, jej piosenki przerabia sztab profesjonalistów. Jak widać, pięknością też nie jest. Planuje ślub ze swoim chłopakiem. [IMG]http://i33.************/34g5yzc.png[/IMG] Nie narzekajcie na fotkę z warsztatu, bo Nessy wygląda okropnie w grze. No, chyba że chcecie dostać zawału... to może jutro dodam : ) >brakczasu< |
No dobra. Idę po fotki z gry xD |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:23. |