![]() |
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
magiczne stworzenia moze bedą w Sims 2 osiedlowe zycie fajnie by było :D
|
Odp: Wymarzone dodatki
Fajnie byłoby gdyby simy mogły : haftować , szydełkować , robić na drutach , chodzić do lekarza , robić pranie i wieszać bieliznę , zbierać w lesie grzyby , przygotowywać konfitury na zimę ..... Mogłyby również powstać : szpitale ( z lekarzami , pielęgniarkami ) , domy dziecka i domy starości - koniecznie by można było te parcele odwiedzać ! Gra jest symulatorem życia , więc powinny wychodzić dodatki , które umożliwiałyby w grze wykonywanie wszystkiego , co w życiu można robić .
|
The Sims 2 Prawdziwe życie połączenie wszytkiego ,ze monza chodzic do lekaza itp to co napisla aniołek i wermoione ze hollywood i np. the sims 2 magiczny świat :O
|
|
Odp: Czy bedzie wiecej akcesorii?Co o tym myslicie?A jesli,to jakie by was interesowa
A za co do jasnej ciasnej korlena784 dostal/a bana?
|
Cytat:
wystarczy sie troche rozejrzec po forum, zamiast smiecic tam, gdzie nie trzeba (za to tez groza bany 8) ) @DOWN: nie wiem. ale znam takie sprawdzone zrodlo (nazywa sie regulamin) w ktorym wyczytałam, ze ty prawdopodobnie bedziesz nastepna do ostrzalu, jesli nie przestaniesz smiecic. |
Serio?
A gdzie mozna znalesc taka liste? I jeszczeraz sorrrrrrrrrrrrry ze nie na temat..... |
Ja uwazam ze kazde wymienione jast fajne:)
Ale najbardziej to mi sie podoba ta propozycja z hollywood! Ale takze byloby fajne....moze cos ze swiatem podwodnym...? |
EA Games już się nie interesuje ts2 i nawet lepiej, bo za dużo tych dodatków już jest. (a jak już dojdzie ts3 to dopiero będzie masakra).
Więc moją propozycją jest brak dalszych dodatków. :) |
Ale dlaczego?
Dadatki sa super! A ts3 na pewno bedzie fajne..... A dalsza propozycja na minipack: wyposazenie domu.No wiecie kalendarze z ktorych mozna korzystac itp. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:35. |