![]() |
Odp: Simy by Louise
oj,nabierz nabierz :))
|
No, ładniusia całkiem, nie podobają mi się tylko usta na pierwszym zdjęciu, ta dolna warga wygląda trochę dziwnie (i to nie jest wina uśmiechu :D) 10/10
|
Souris - dziwnie, to znaczy? ;)
Dzisiejsza simka dedykowana aniołkowi ^^ Katie [img]http://i38.************/bv4ic.png[/img] [img]http://i35.************/2cmoy6g.png[/img] Zapraszam do oceniania :) |
I
D E A L N A Brak mi słow. Bezwarunkowo 10/10. edit. skąd są włosy? (śliczne <3). tylko nie mów, ze płatne! xD |
Dziękuję za dedykację , bardzo mi miło ! ;)
Trafiłaś tą simką w mój gust , bo mam wyjątkową słabość do blond włosów . :) Widać staranność wykonania . Simka ma doskonałe proporcje i oś symetrii . Na frontalnym ujęciu łudząco kojarzy się ze zdjęciem . Ma bardzo rzeczywisty wyraz spojrzenia ! Jest śliczna i jednocześnie zupełnie pozbawiona przejaskrawień w rysach twarzy i makijażu ! Ponadto bezbłędnie użyłaś palety barw do wykreowania jej urody . Jestem bezkrytyczna , ale nie bez powodu - simka jest naprawdę " dobrej jakości " ! ;) ( Jest moją faworytką razem z Vanessą :D ). |
Bardzo wam dziękuję :)
Ellie, włosy są płatne, od Rose ^^' aniołku - no proszę, ale mi się udało ;) Ktoś jeszcze oceni? ^^ |
Ko-cham-ją! Jest świetna. Taka delikatna i realistyczna. Piękne usta i bardzo dobrze dobrany kolor oczu:) Ośmielę się błagać, żebyś dała ją do Downloads!
|
Swietna jest, ale ubranie mi niestety nie pasuje, takie hmmm...dretwe? 10
|
simka b. ładna jedyne co mi się w niej nie podoba to nos taki trochę kartoflany ale genaralnie super simka 9,5/10
najpiękniejsze w niej OCZY ! |
cud miód i orzeszki :> !
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:38. |