![]() |
Odp: The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody
Napisał *gwiazdeczka* Zobacz post
czesc mam problem!Gdy chce zainstalowac The Sims 2 - Rezydencje i Ogrody wszystko sie instaluje pozniej aktualizuje wyskakuje ze jest juz zaktualizowana i ze niby wszystko jest ok a pozniej wyskakuje komunikat : "gra the sims 2 osiedlowe zycie nie zostala zainstalowana lub zostala zainstalowana nieprawidlowo.zainstaluj ja po raz pierwszy lub zainstaluj ponownie" i gra zostaje odinstalowana co sie dzieje?:/ co trzeba zrobic?:/ jeśli masz od kogo , to pożycz płytę. Pożyczona zainstaluj i powinno być ok. Ja miałam ten sam problem z innym dodatkiem co prawda ale tak zrobiłam i podziałało. Może u Ciebie też zadziała :) |
Hmm, a myślicie, że jak kupię sobie oryginalne RIO, to zadziała? Czy to wina Osiedlowego Życia?
|
Tak - myślimy, że oryginalne będą dziełały.
Przeczytaj proszę dziewczyno regulamin forum zanim coś podobnego napiszesz!!! |
jest może InSIMenator do RiO bo mam do OŻ ale nie działa:(
Z góry THX |
Czy jest SimPE do ts2 rezydencje i ogrody??
bo chciałbym sobie ściągnąć |
Zapomniałam o tych akcesoriach i przegapiłam premierę :(
Ale widzę że chwalicie więc pewnie kupię. Bo ładne te wszystkie kwiatki i mimo że podobne do tych z neta, to napewno lepiej wykonane. |
Cytat:
|
Rezydencje i Ogrody czyli do ogrodów. Gdzie w Osiedlowym Życiu są własne ogrody!?
Osiedlowe Życie psuje cała gre: -Do chowańca potrzebne są TS2 Zwierzaki, to po co ta opcja? -Te ogrody. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:54. |