![]() |
Odp: Więzienne melodie
No właśnie, tez nie wiem, co jest złe w zdjęciach...
|
fajniutka- ee, że co proszę? Zdjęcia są najwyższej jakości... Lol, ciekawe czy ty byś lepsze zrobiła ;/
Odcinek mi się nie spodobał. Czemu? My tu czekamy miesiąc na odcinek, a ty nam dajesz taki krótki? No skandal ;) A tak serio to bardzo fajny, fajne zdjęcia cassant. Dobra, przyznam się, że nie chce mi się rozpisywać, więc powiem krótko: 10/10 Pozdrawiam, Dyskotekowa Imprezowiczka (czy tam Plastikowa Skarpeta jak wolicie xd) |
No więc, nareszcie jest ten upragniony odcinek! Jak będziecie dawać w takim tempie to po roku będziecie mieli 12 odcinków :D Ale do rzeczy. Ocenię moim ulubionym sposobem:
Bjork Akcja powoli zaczyna się rozwijać jednak nadal widze w tym typową wenezuelską telenowelę (niestety) Lepiej byłoby nieco bardziej urozmaicić akcję i nie stosować tylko "trudnych zakrętów życia". Ocenka ode mnie dla Ciebie to 8/10. Ellie Bardzo ładny tekst. Trochę opisów, trochę przemyśleń i uczuć bohaterki jednak trochę za mało. No i długość odcinka pozostawia wiele do rzyczenia.... Jak się czeka calutki miesiąc na jeden odcinek, to chce sie przynajmniej trochę poczytać, a nie, ledwo co wszedłem w rytm czytania, odcinek sie skończył :/ Ocenka to you to 9/10. cassant Zdjęcia. No cóż. Rozwaliły forum, ale to już mniejsza. Przedstawiaja fajne sceny, wreszcie pomieszczenia nie są puste, jednak brakuje mi tu jakiś efektów, które bardzo urozmaiciłyby zdjęcia. Najlepszym w tym wypadku efektem byłby lepszy światłocień, a następnie kontrast kolorów. Byłoby cudnie ^^ Dla Ciebie 8/10 No. Ocena za cały odcinek to: 8.3/10 Pozdrawiam szanowne autorki! Giovanni :) |
no co???
kazdy chyba ma prawo sie wypowiedziec. pisze, co mysle, ale ok. wiecej nie komentuje tego fs i nie czytam go, a szkoda, bo zaczal mi sie podobac, czuje ze nie jestem tu mile widziana, pa! |
ODCINEK PISAŁAM DWIE GODZINY, NIE MIESIĄC.
TO CASSANT TK DŁUGO ROBIŁA ZDJĘCIA. CZAS = DŁUGOŚĆ ? PIERWSZE SŁYSZĘ. Poza tym mam akcję rozpisaną na odcinki, tak wyszlo, nie bede naciągać. Rozumiecie ? Dzięki wszystkim ^^ |
Ale zawsze można to zmienić, no nie? ;)
(wiem po swoim doświadczeniu- nawet teraz nie zawszę lecę "według kartki") Skoro ten odcinek pisałaś 2 godziny, to naprawdę jestem zdziwiona. Ile to może mieć objętości... 1,5/2 strony wordowe? Ja w tym samym czasie potrafię napisać od 3 do 5 stron FS, kiedy mam wenę albo 50% weny... Wiesz, przyjmuje się, że jeśli się ma więcej czasu na napisanie odcinek jest dłuższy i bardziej dopracowany. Dziwne, że o tym nie wiedziałaś... |
Nie rozumiecie mnie, ja nie miałam więcej czasu, po prostu napisałam, wysłałam Bjork, której się podobało i czekałyśmy długodługodługo na zdjęcia.
Możemy skończyć tą dyskusję? OK, przyjmuję, jest za krótkie, zła Elka się nie postarała - i w porządku ; ) Następny będzie miał 6 stron w Wordzie - zgoda? xd I naprawde, nie rozmawiajmy juz o tym, bo się pokłocimy ^^ |
3-4 wystarczą ;)
|
Och, Ellie. Nie wiem jak to zrobisz. ^ stron w wordzie! O matko! To biorąc pod uwagę moje umiejętności, to znowu będę trzy dni czytał :/ No i na odcnek przyjdzie czekać z kwartał.....
Ale naprawdę nie musi być 6 stron. A akcie desperacji Ci się pewnie tak tylko wymknęło, prawda? |
A założymy się, że NAPISZĘ 6 stron? ^^
I idź narzekać do cassant, że tak długo nie było ... |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:12. |