![]() |
Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???
długość zycia jest za dluga...o wiele za dluga. I zeby starcy od razu umierali albo wpadli w spiaczke...:))
|
Moim zdaniem...
No cóż... Papierosiki i AlKoHolE Była by impreza a po imprezie by się ludzie kołowali xD No i może więcej osób w klubach. A bym zapomniał: Opcja robienia własnego biznesu w apartamencie |
Czasem wkurza mnie, że niektóre obiekty są rzucane przez simów i po prostu nikną, a nie ze leżą i można je posprzątać.
Zamiatanie podłogi, ścieranie kurzy, realistyczniejszy program w tv. Takie drobiazgi :D |
Patrzenie co sim robi w pracy. Więcej dekoracji.
|
Nie wiem czy ktoś pisał (a czytać mi się nie chce xd) To, żeby można było sterować dziećmi (Jak rodzce umrą O.o) w domu dziecka. I wysyłać listy (miłosne,normale i pogróżki) i, żeby sim do, którego pisałeś/aś odpowie.
|
@up w jedynce można było zrobić rodzinę z samymi dzieciakami :D
A co do tematu - przydałyby się jeszcze jakieś inne drogi, niż te asfaltowe. Zwłaszcza, że niestety - mimo ściągnięcia moda z MTS - na działce nadal jest kawałek asfaltu :/ |
Brak możliwości wyjścia bez ekranu ładowania poprawiła część 3. W dwójce irytujące są maniery gości, którzy interesują się wszystkim oprócz właściciela domu. Samowolnie włączają telewizor, pchają się do jacuzzi, jeśli takie jest. Miałem nawet egzemplarz, który wepchnął się do domu gdy właściciel...spał (dodatek Na Studiach)
|
Cytat:
Cytat:
mnie sie to akurat podoba, moi studenci clay czas imprezuja, wiec kolejna osoba w domku zawsze jest mili widziana :D tak, jak pisał Hafalump, uzywek, przechodzenia z rodzinki do inne rodzinki nawet, jesli sa w innych okolicach/mieszkaja w apartamentowcach jeszcze podoba mi sie kilka rozwiazan z ts3, ktore, gdyby wprowadzic do 2, zrobilyby z niej mega gre <3 ale juz trudno~ |
Używki i brak ekranu ładowania, jak powiedzieli poprzednicy.
Możliwość otwierania biznesu przez kilku właścicieli na jednej parceli, śmieciarek, które by przyjeżdżały po śmieci, a nie one nikną w koszu O_o |
Ja bym chciała żeby Simowie mogli się upić xd
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:30. |