TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   czego brakuje w tej kultowej grze??? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=48646)

Pciocha 05.12.2010 21:13

Odp: czego brakuje w tej kultowej grze???

długość zycia jest za dluga...o wiele za dluga. I zeby starcy od razu umierali albo wpadli w spiaczke...:))

Hefalump 06.12.2010 14:30

Moim zdaniem...
No cóż... Papierosiki i AlKoHolE
Była by impreza a po imprezie by się ludzie kołowali xD
No i może więcej osób w klubach.
A bym zapomniał: Opcja robienia własnego biznesu w apartamencie

StojeZaToba 06.12.2010 18:28

Czasem wkurza mnie, że niektóre obiekty są rzucane przez simów i po prostu nikną, a nie ze leżą i można je posprzątać.
Zamiatanie podłogi, ścieranie kurzy, realistyczniejszy program w tv. Takie drobiazgi :D

Avantys Impremia 06.12.2010 19:36

Patrzenie co sim robi w pracy. Więcej dekoracji.

Jaszczura09Shy 23.12.2010 15:27

Nie wiem czy ktoś pisał (a czytać mi się nie chce xd) To, żeby można było sterować dziećmi (Jak rodzce umrą O.o) w domu dziecka. I wysyłać listy (miłosne,normale i pogróżki) i, żeby sim do, którego pisałeś/aś odpowie.

Master of Disaster 24.12.2010 10:39

@up w jedynce można było zrobić rodzinę z samymi dzieciakami :D

A co do tematu - przydałyby się jeszcze jakieś inne drogi, niż te asfaltowe. Zwłaszcza, że niestety - mimo ściągnięcia moda z MTS - na działce nadal jest kawałek asfaltu :/

przeciętny 24.01.2011 07:54

Brak możliwości wyjścia bez ekranu ładowania poprawiła część 3. W dwójce irytujące są maniery gości, którzy interesują się wszystkim oprócz właściciela domu. Samowolnie włączają telewizor, pchają się do jacuzzi, jeśli takie jest. Miałem nawet egzemplarz, który wepchnął się do domu gdy właściciel...spał (dodatek Na Studiach)

Dżiglipaff 24.01.2011 10:33

Cytat:

Napisał Hefalump (Post 1332071)
Moim zdaniem...
No cóż... Papierosiki i AlKoHolE
Była by impreza a po imprezie by się ludzie kołowali xD
No i może więcej osób w klubach.
A bym zapomniał: Opcja robienia własnego biznesu w apartamencie

i zeby mozna bylo budowac centra handolwe z mylymi sklepikami i rozni simowie mogliby je wynajmowac *_*

Cytat:

Napisał Ameba (Post 1352152)
Brak możliwości wyjścia bez ekranu ładowania poprawiła część 3. W dwójce irytujące są maniery gości, którzy interesują się wszystkim oprócz właściciela domu. Samowolnie włączają telewizor, pchają się do jacuzzi, jeśli takie jest. Miałem nawet egzemplarz, który wepchnął się do domu gdy właściciel...spał (dodatek Na Studiach)

na studiach w ogole jest samowolka ;d
mnie sie to akurat podoba, moi studenci clay czas imprezuja, wiec kolejna osoba w domku zawsze jest mili widziana :D

tak, jak pisał Hafalump, uzywek, przechodzenia z rodzinki do inne rodzinki nawet, jesli sa w innych okolicach/mieszkaja w apartamentowcach
jeszcze podoba mi sie kilka rozwiazan z ts3, ktore, gdyby wprowadzic do 2, zrobilyby z niej mega gre <3 ale juz trudno~

amber 24.01.2011 16:18

Używki i brak ekranu ładowania, jak powiedzieli poprzednicy.
Możliwość otwierania biznesu przez kilku właścicieli na jednej parceli, śmieciarek, które by przyjeżdżały po śmieci, a nie one nikną w koszu O_o

kessaris 28.01.2011 14:10

Ja bym chciała żeby Simowie mogli się upić xd

Cytat:

Napisał amber (Post 1352298)
śmieciarek, które by przyjeżdżały po śmieci, a nie one nikną w koszu O_o

Z tymi śmieciarkami to dobry pomysł. Gra wtedy byłaby bardziej realistyczna ^^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 20:30.