![]() |
Odp: Czy kupisz The Sims 3 ?
Ja chyba ściągnę z torrentów.
|
Przykro mi ale na tym forum słowo "torrent" jest zabronione. Tylko oryginalne gry.
|
Hmmm...Nie wiem czy kupię. Troszkę ona kosztuje... Jeśli będę mieć więcej GB na dysku to może znajdzie się u mnie w domu ^^
|
Doman145 czy ty czytałeś regulamin?A nie odwracjajac się od tematu to napewno zagram i KUPIE!Moje marzenie mieć własne opakowanie The sims 3 ( the sims 2 instalowałam z płytek siostry i koleżanek ;) )
|
Ja już się nie mogę doczekać mojego opakowania z moją, oryginalną grą. Nie lubię piratów bo jak chcę się komuś pochwalić, że mam jakąś grę, to byłoby mi wstyd, że mam pirata.
|
Cytat:
Zamówił mi już tata na merlinie The Sims 3 Edycję Kolekcjonerską. Nie mogę doczekać się kiedy ta gra przyjdzie, a będzie to dokładnie 8 czerwca. W Edycji Kolekcjonerskiej jest dołączony jakiś plakat chyba tej okolicy Sunset Valley, jakieś dodatki do gry i śliczne diamencikowe USB :D |
Jeśli to możliwe, to zrób zdjęcie tym dodatkom, bo jestem ciekawa jak wyglądają. Ja zamówiłam zwykłą wersję. Mam już w domu pendrive'y i szkoda by mi było kasy na taki, który od moich różni się tylko wyglądem.
|
Owszem kupię i już nie moge sie doczekac.Mam zamiar sobie fundnąc edycje kolekcjonerską http://cosgan.de/images/more/bigs/c013.gif
|
No już tłoczą i pakują płyty, byle do piątego czerwca. A potem będziemy to forum zarzucać relacjami z trójki. Co jest fajne, co do niczego, a co np. było lepiej rozwiązane w poprzednich odsłonach. Mi np. bardziej się podobały zwierzaki z The Sims niż The Sims 2, poza tym, że w jedynce psy i koty nie miały sygnatury płci, przez co mając świeżo urodzonego szczeniaka nie wiadomo było jak go nazwać. Ale za to były żółwie, iguany, papużki nierozłączki bądź faliste. Konieczność chodzenia po zwierzęta do akwarystyka też była lepsza niż "uzupełnianie klatki".
|
Już kupiłam :D Wersja kolekcjonerska w przedsprzedaży. Nie mogę się doczekać... :D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:38. |