![]() |
Odp: Hannah Montana
Hej myślałam że to damek robi to fotostory czy ja oszalałam czy co?
niech ktoś mi to wytłumaczy :) odcinek naprawde bardzo słaby słabiusieńki właściwie to same dialogi ja tu czekam na opisy i nic ;( |
Cytat:
A co do FS, to czytam od początku, jak narazie może być, ale jest coś w tym takiego, że będę czytać do końca, na pewno tu zaglądnę. Pozdr. :) |
Słodka Ślicznotka-To co napisała a$$iulka23
a$$iulka23-Tak zmieniłem....ok postaram się za niedługo wstawic nowy odcinek...ale narazie zapraszam do Avatar:Legenda Aanga |
Cytat:
Ale na fotce to ona była podobna do Hieny Monteny... ;) |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jakoś nie widzę poprawy od ostatniego odcinka. Zainteresowała mnie jednak postać Lily... (dlaczego, myślę, że wiadomo) I moje pytanie: czy ta Twoja Lily ma ciemnoniebieskie oczy? ;] 5,5/10 |
Liv-Z tym domem to pomyłka...Detektyw sprowadził 4 staruszki do ogrodu (no przecież nie uciekną mu)...Tak, Lily ma ciemnoniebieskie, a co??
|
Heh- Ty nie wiesz, czemu ja się tego tak czepiam :)
Też mam swoje FS, którego główną bohaterką jest Lily, a wygląda ona tak: http://img258.imageshack.us/my.php?i...960a261cd4.jpg :D |
Liv-ALE ZRZUT!!....Haha nawet nie zauważyłem :)
|
Co mi tu nie pasuje... to fs jest jakieś pogmatwane, nie ma ładu ni składu, może dlatego, że wszystko zdecydowanie za szybko się dzieje. Nie potrafisz, albo Ci się nie chce dopracować tekstu pod względem opisu i przedstawienia uczyć bohaterów.
Ocena: 5/10 Jest słabiej niż było, ale to dlatego, że na początku myślałam, że się poprawisz, a tu nadal nie jest za dobrze... ALE TO NIE ZNACZY, ŻE Z TEGO NIE MOŻE WYJŚĆ JUŻ NIC DOBREGO Oczywiscie nadal uważam, że główna bohaterka jest lepiej kreowna przez Ciebie niż w serialu. |
Zacznę od poprawiania błędów:
Cytat:
6/10 :D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 10:05. |