![]() |
Odp: Simki by Mizia
ejc, szliczna ona jest. taka kawaii... jak z mangi... słodka.
|
Dzięki leniwiec :) Fajnie że się podoba:) Więcej więcej...komentarzy:D
|
Wow... Piękna :)
Faktycznie taka mangowa, ale nie przesadzona :D Brawo! |
Dzięki Sendri :) Mówiłam już kiedyś że przydałaby mi się ranga - Mangowy Twórca :D Ponawiam prośbę xD
|
Simka ma śliczne oczy, makijaż jeszcze bardziej je podokreśla przez co są naprawde piekne. Fryzura jest bardzo ładna, pasuje do simki. W makijażu nie podoba mi się jedynie kolor ust. A jesli chodzi o usta to wydaje mi się że są troszke za nisko, gdyby były ciut bliżej nosa myśle że lepiej by wyglądała.
Simka jest bardzo ładna. |
Dzięki duszyczko:) Miło jest czytać zarówno pochlebstwa jak i dobrą krytykę lub sugestię:) Wszystko czytam dokładnie:)
Ktoś jeszcze oceni? |
taak. Troche mangi i anime zarazem, cóż. Bardzo w porządku. Dobrze widać dopasowujesz kształty twarzy do włosów, za to wielki plus ;] Ogólnie na pewno ładniejsza od poprzedniej, ale wiem, że stać cię na coś więcej ;) 9.10
|
OMFG! BŁAGAM DAJ SUZANNE DO ŚCIĄGNIĘCIA!
Ona jest cudowna, kawaii, sugoii, kirei... eee... OMOCHIKAERIII!!!~~~~~~ Plosem? ^^ 10/10 oczywiście. |
Jak już kiedyś pisałam - moich tworków nie znajdziecie nigdy raczej w dziale downloads. Mam wiele dodatków z sieci i nie wiem skąd pochodzą:) Co równa się temu, że nie wiem czy nie byłoby to złamanie praw autorskich.
Wiadomość na teraz i na przyszłość - zainteresowanych moimi simkami kieruję na mój profil - zostawcie tam jakąś wiadomość z mailem najlepiej i simka do was powędruję:) Volturcia aleś mi przycukrowała:D Stać mnie na więcej...hm...aż normalnie się wezmę za tworzenie dziś po pracy... |
Suzanne jest rzeczywiście prześliczna :D
Nie wiem dlaczego, ale przypomina mi tę (zabitą xD) niedoszłą żonę gostka z FBI z Death Note (wiem, zagmatwałam xD) 10/10 PS To jak, pokażesz mi tę simkę? :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:33. |