![]() |
Odp: Cmentarz
Cytat:
A jeśli chodzi o katakumby to bardzo przydaje się menedżer nastrójnika. :D Raz to Emely badała katakumby przez 3 dni z rzędu. ^^ |
bo yumi byla emerytka i wzielam wywolaj zmiane wieku i umarla ze starosci ;)
|
A zna ktoś z was sposób by się dobrać do schowka w mauzoleum? Drażni mnie to, że nie mogę wyjąć stamtąd grobów simów, którzy umarli "pod moją nieobecność". Co prawda mam własne rodziny, ale kibicuję Agnieszce Zadek, Ćwirom i Kawalerom. Chciałabym by te rody miały całe pokolenia nagrobków w ogródkach bądź na cmentarzu ale nie w mauzoleum.
|
Mój Sim, a ogólnie Simy, które miałam zawsze mają pecha w katakumbach. :D Znajdują coś, ale ZAWSZE wychodzą takie czarne usmolone z włosami spalonymi, jeszcze się nie zdarzyło, żeby wyszły "normalne". Po za tym nie mogę znaleźć nasiona rośliny życia. Tyle już pozbierałam nasion i sadziłam, a tu nic.... już 3 razy znalazłam kwiat śmierci...wrrrr i nie wiem jak Wam, ale mi się podoba bardziej cmentarz w Riverviev, nie jest taki straszny. :P W Riverviev zauważyłam też (obok tego miejsca gdzie można podjąć karierę przestępczą), że rośnie tam roślinka, którą można karmić. :)
|
Cytat:
jak wzielas "wywolaj zmiane wieku"? |
Wpisujesz testingCheatsEnabled true klikasz na sime z wcisniętym Shiftem i bedzie opcja wywołaj zmianę wieku.
|
po polsku? ```
|
tym razem przetlumaczyli testinga :)
|
oooof
thanx |
Cytat:
Moja Simka znalazła ten kwiat śmierci przy murze. Ale miała jeszcze za niski poziom ogrodnictwa. Za nim go poprawiła, kwiat znikł z jej wyposażenia. Roślina na cmentarzu jest martwa. Czy ta roślina rośnie również gdzie indziej? Jeśli nie to czy mogę gdzieś znaleźć kwiat śmierci do posadzenia? Np. w katakumbach? Czy jest możliwość dostania kwiatu śmierci po śmierci mojego Sima, nawet jeśli ten Sims nie miał kwiatu w wyposażeniu?:| Muszę mieć tą roślinkę:D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:17. |