TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Cmentarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51016)

Fatamorgana 12.08.2009 11:46

Odp: Cmentarz

Cytat:

Napisał Noemi (Post 1094889)
Jeśli chcesz zachować różne rzeczy, ale nie wystawiać je daj je do wyposażenia rodziny. Tam nic nie znika :P

Co do cmentarzu lubię badać katakumby. Zawsze coś znajduję. Choćby ostatnio mój sim znalazł Tajemniczego Pana Gnoma :D.

Na razie jednak nie zmieniam rodziny. ;)

A jeśli chodzi o katakumby to bardzo przydaje się menedżer nastrójnika. :D Raz to Emely badała katakumby przez 3 dni z rzędu. ^^

Orzechowo 12.08.2009 11:47

bo yumi byla emerytka i wzielam wywolaj zmiane wieku i umarla ze starosci ;)

anie_1981 13.08.2009 23:03

A zna ktoś z was sposób by się dobrać do schowka w mauzoleum? Drażni mnie to, że nie mogę wyjąć stamtąd grobów simów, którzy umarli "pod moją nieobecność". Co prawda mam własne rodziny, ale kibicuję Agnieszce Zadek, Ćwirom i Kawalerom. Chciałabym by te rody miały całe pokolenia nagrobków w ogródkach bądź na cmentarzu ale nie w mauzoleum.

agnieszka130187 14.08.2009 15:54

Mój Sim, a ogólnie Simy, które miałam zawsze mają pecha w katakumbach. :D Znajdują coś, ale ZAWSZE wychodzą takie czarne usmolone z włosami spalonymi, jeszcze się nie zdarzyło, żeby wyszły "normalne". Po za tym nie mogę znaleźć nasiona rośliny życia. Tyle już pozbierałam nasion i sadziłam, a tu nic.... już 3 razy znalazłam kwiat śmierci...wrrrr i nie wiem jak Wam, ale mi się podoba bardziej cmentarz w Riverviev, nie jest taki straszny. :P W Riverviev zauważyłam też (obok tego miejsca gdzie można podjąć karierę przestępczą), że rośnie tam roślinka, którą można karmić. :)

brzos 14.08.2009 18:37

Cytat:

Napisał Orzechowo (Post 1095092)
bo yumi byla emerytka i wzielam wywolaj zmiane wieku i umarla ze starosci ;)

jak wzielas "wywolaj zmiane wieku"?

kamil11 14.08.2009 18:40

Wpisujesz testingCheatsEnabled true klikasz na sime z wcisniętym Shiftem i bedzie opcja wywołaj zmianę wieku.

brzos 15.08.2009 16:57

po polsku? ```

Orzechowo 15.08.2009 17:14

tym razem przetlumaczyli testinga :)

brzos 15.08.2009 19:00

oooof
thanx

magTom 23.08.2009 14:17

Cytat:

Napisał Mamełe (Post 1046204)
A na nagrobkach tych duchów jest wyryte jaka smiercią umarły i np. jesli ze starości, to maja klepsydrę a jak porażenie prądem, to błyskawicę :)

Ja też to zauważyłem. Niedawno temu.:)

Moja Simka znalazła ten kwiat śmierci przy murze. Ale miała jeszcze za niski poziom ogrodnictwa. Za nim go poprawiła, kwiat znikł z jej wyposażenia. Roślina na cmentarzu jest martwa. Czy ta roślina rośnie również gdzie indziej? Jeśli nie to czy mogę gdzieś znaleźć kwiat śmierci do posadzenia? Np. w katakumbach? Czy jest możliwość dostania kwiatu śmierci po śmierci mojego Sima, nawet jeśli ten Sims nie miał kwiatu w wyposażeniu?:| Muszę mieć tą roślinkę:D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:17.