TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51358)

lazuryt00 16.06.2011 19:45

Odp: Dziwne sytuacje ciekawe wydarzenia

Moja Sara (stara rodzinka) miała męża i bliźniaczki w wieku nastolatka, ale kochana lazuryt spaliła ich domek^^. Sara się uratowała, więc widziała Mrocznego i właśnie w tym momencie zaświtał mi wspaniały pomysł^^ Ble , ble, ble i urodziła się Dziwoląga (tak, nazwałam ją w taki sposób^^). Tułowie normalne, a głowa Mrocznego! I uwierzycie! Utopiłam go! (Mrocznego, Dziwoląga jest już szczęśliwą babcią xD)

carineesz 24.07.2011 12:14

Ja od jakiegoś czasu mam taki jakby błąd, który w sumie jest mi na rękę - niektóre moje Simy już nabywają jakiejś umiejętności to napełniają ją do 10 poziomu w jakąś simowa godzinę ;) W sumie nie jest to jakieś złe. Gorszy jest taki błąd, że jak moje małe Simy z dziecka zmieniają się w nastolatka, to wiecie - wiwaty itp., po czym wszystko (!) wraca do normalności (!) a dziecko zostaje w swojej dotychczasowej postaci. Na początku nie wiedziałam co zrobić, ale po paru dniach dowiedziałam się, że jak zmienię wygląd sima (w lustrze) to już ma ono postać nastolatka. Ale, nie może być tak pięknie i na kolejne moje nieszczęście, w czasie kiedy mój nastoletni Sim nic nie robi (bezmyślnie sobie stoi) to skurcza się do wysokości dziecka, co tworzy orginalny, dziwny obraz karła. :( Ale teraz tego unikam więc w dniu kiedy moje dziecko ma zmienić się w nastolatka - zmieniam rodzinkę na taką bezdzietną. ;P

suomii 24.07.2011 12:28

to z tymi umiejętnościami to chyba tak nastolatki - wampiry mają. wiem bo mój jeden sim wszystkie umiejętności jednej nocy opanował. :)

Searle 24.07.2011 18:40

Wampiry ogólnie szybciej uczą się umiejętności. Nawet jak powrócą do człowieczej postaci zostaje im to :)

Cynthia 25.07.2011 18:24

Ja miałam taką jakby ścianę między pracą simki a ulicą. Po prostu przy budynku wracała do domu :((

Miscellaneous 01.09.2011 15:01

Cytat:

Napisał Misza555 (Post 1400462)
U mnie to [stara rodzinka :P ] kiedys simka zakumplowała sie z jakims celebrytem i zyskała 2 gwiazdki i potem wieczorem okolo 19 to ten sim do mojej że chce ja odwiedzić.No ja 'co mi tam' i on wszedł [moja w apartamencie mieszkała].I moja simka se kolacje gotowała a on se leży na moim leżaku!Ja juz wkurzona xD i moja simka zeżarła ten hamburger i poszła nago sie kąpać w jackuzzi.I ten sim jej ukradł ubranka!ja potem sie na nim zemściłam ;P spaliłam mu dom :D

Ty w mojej rodzinie Greenwood to zrobiłam żeby moja simka zabujała się w Claytonie Little (ona była osobistością).Dobra.Ożeniłam ich,wyszłam z gry bo poszłam grać na rodzinie Hamming.Wracam a tu duszek mi po domku lata i se śpi na mojej trumnie (bo jestem wampirką).Na początku nie wiedziałam kto to,ale potem rozpoznałam.To był ten jej mąż! I teraz jestem zła bo straciłam rodzine i tylko mi ten Matoł Hamming z żoną został :(

Miscellaneous 01.09.2011 15:33

Cytat:

Napisał Nessa (Post 1392717)
O.O
W TH3 jest więzienie ?

No.Moja simka tam trafiła ze 4 razy za kradniecie owoców plazmowych i za spalenie domu Kathrine Little bo to przez nią jej mąż chyba nie żyje.(Mi się tak wydaje,bo mężem mojej simki był Clayton Little(Greenwood) i ostatni raz go widziałam jak się kłócił z Kathrine.:|I po mojej super rodzinie..

miklaszek6 05.10.2011 13:28

gdy zrobiłem przyjęcie urodzinowe, to zaprosiłem dwie babki i one umarły i z przyjęcia zrobiła się stypa :P Gdy przyszedł Mroczny Kosiarz, to zaprzyjaźniłem się z nim, a on potem znikł z kontaktów

Narutoman 20.10.2011 11:33

Bardzo dawno temu, gdy pierwszy raz zagrałem w TS3, zbudowałem wielki dom. Pamiętam że była w nim kuchnia, salon, domowa siłownia a na górze pokoje i toalety. No więc moja simka po tym jak się obudziła poszła coś ugotować w kuchni. I tu miałem taki dziwny błąd, po tym jak skończyła przyrządzać jedzenie podeszła do piekarnika i nagle ''poleciała'' na pierwsze piętro! Potem zeszła po schodach na dół, podeszła do piekarnika i znów poleciała do góry! I tak z 3 razy do puki nie anulowałem tej interakcji.

Pamiętam jak cała moja rodzinka poszła do kuchni (8 simów), która była dość duża. Gdy kazałem im się ruszyć to oni wołali że nie mogą coś stoi na ich drodze. Chociaż było wokół nich dużo miejsca :/

octavessens 31.10.2011 23:08

Moi simowie mają w kontaktach swoje samochody i bardzo sie z nimi przyjaznia O_O

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:57.