TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Denerwujące momenty (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51655)

Sims987654321 01.10.2010 17:58

Odp: Denerwujące momenty

Mnie wkurza to że (nawet jak niemowlę/małe dziecko nie są głodne) matka ciągle pędzi do nich, budzi je, i daje jeść. Przez to roi się od butelek w kuchni a nikt tego nie sprząta.

kessaris 28.01.2011 14:49

Mnie wnerwia to że małe dzieci bez przerwy grzebią w kiblu ;/ Potem cała podłoga w łazience jest w kałużach, moim Simom oczywiście nie chce się sprzątać. I jeszcze wkurza mnie taka potrzeba jak wystrój.

amber 28.01.2011 19:47

- włączony komputer. Strasznie irytuje, kiedy sim chce iść spać, a nie może, bo zostawił włączony komputer. To samo tyczy się telewizora.
- wieczne zatykanie się toalety >.<
- Mortimer przychodzący podczas obserwacji nieba przez teleskop...

Fallen 15.03.2011 18:01

• pożary: nienawidzę, gdy coś mi się paali!
• złodziej, komornik: najczęściej zabierają wartościowe i potrzebne rzeczy...
• szkoła, krótkie dni: czas za szybko leci. Dzieci wracają ze szkoły, odrobią pracę domową i już jest 19! A potem wiecznie zmęczone, nic nie można nimi robić, bo SZKOŁA! -.-

Rarytasek 18.03.2011 13:20

denerwuje mnie przewracanie koszy na śmieci i jak nikczemny szarlatan próbuje zabrać simoleony.

theqatrick 19.03.2011 07:26

Najbardziej denerwuje mnie zostawianie czegoś na podłodze i brak możliwości ustawianie elementów z trybu kupowania pod skosem.

Liv edit: a o kodach słyszałeś?

zelkam 19.03.2011 11:00

nie cierpię kiedy sim idzie wyrzucić śmieci, a później kładzie je nagle na podłodze, bo coś mu przeszkadza
całe szczęście od wyjścia OŻ używam zsypu na śmieci, bo tam po prostu znikają : D

Agataa103 20.03.2011 17:46

Ja po prostu nie znoszę kiedy mam w domu simów drzewo pieniężne i przyprowadzam przyjaciela z pracy, a on co robi? - PODBIERA MI KASĘ Z TEGO DRZEWKA!

Denerwuje mnie też kiedy sim jest bardzo, bardzo głodny i mi woła, ja mu każe jeść, a on nie je bo musi się drzeć, że głodny. Jedz!

jeszcze jedno-moje dziecko miało iśc do szkoły. NO to ja tam sobie maluję i różne inne rzeczy robię, patrze a tu ten mój dzieciak w domu siedzi! Potem dopiero zauważyłam dlaczego został w domu. Jego tata o tej samej godzinie co dziecko jedzie do pracy i jak wyjeżdża to nie ma jak bo ten autobus mu przeszkadza, więc auto po prostu znika (wtf?), a dziecko kiedy auto zawsze wyjeżdża ma na podjeździe uważać, no i ma interakcję "uważaj", więc się odsuwa od jezdni i nie wsiada do autobusu. Musze dzieciaki zawsze pilnować...

przeciętny 20.03.2011 20:52

Cytat:

Napisał Agataa103 (Post 1376363)
Denerwuje mnie też kiedy sim jest bardzo, bardzo głodny i mi woła, ja mu każe jeść, a on nie je bo musi się drzeć, że głodny. Jedz!

Tutaj możesz mieć pretensje sama do siebie - trzeba dawać mu papu wtedy gdy jeszcze nie jest aż tak krytycznie głodny ;)

Złodziejka_wody 22.03.2011 16:20

1.Ładowanie - zajmuje to caaałe wieki , szczególnie ładowanie do okolicy i do rodziny

2. Raz pies wlazł mi na najwyższe piętro i skomlał całą noc ,że chce jeść ,dostałam ochrzan ,nie chciał zejść musiałam mu tam miske postawić , w końcu ściągnęłam go stamtąd kodem (masakra).

3. Poruszony już temat dzieci ,które cały czas są karmione

4. Sprzątaczka ! Mam całą kuchnie zapaskudzoną ,łazienkę też ,a ta małpa czyści sobie pół dnia akwarium które i tak jest czyste , o siedemnastej kończy pracę ,a w połowie domu jeszcze syf . Jak usunęłam akwarium to wszystko w 3 góra 4 h miała sprzątnięte

5. Gdy jest pożar to zamiast iść szybko zadzwonić po straż ,muszą najpierw pokrzyczeć na ogień i panikować z godzinę aż się przedmiot zdąży spalić

6. Nie mogą zacząć wchodzić na schody do póki osoba przed nimi całkowicie nie wejdzie i się nie odsunie

7. Zimą zdecydowanie za szybko marzną.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02.