![]() |
Odp: Jaką długość życia simów preferujesz?
Normalną.
Zresztą ja mam tak, że gdybym grała długą, to zaraz by mi się to znudziło i bym zabijała, topiąc w basenie. : x |
do tej pory zawsze grałam na normalnej, ostatnio przestawiłam na długą i tylko mi się dłuży okres niemowlę-młody dorosły, hyhyhyhyh. ale różnicę między normalną a długą w tym okresie niweluję sobie testingcheatsenabled. głównie z tym przedłużeniem życia chodziło mi o czas młody dorosły-dorosły, gdyżiżponieważ tyle w tym bridgeport można robić, wszystkiego trzeba zasmakować, a jak tu się zmieścić w... parudziesięciu dniach? no, potrzebuję parudziesięciu więcej!
|
1. To można wybrać?
2. Ja lubię jak simy żyją krótko albo normalnie. Nie jest... nudno! |
Ja gram z długą, ale i tak mam wył. starzenie się. Po prostu zbyt lubię swoje Simy, żeby pozwolić im umrzeć :D a żeby dzieciaki mi podorastały, po prostu robię im wcześniej urodziny - nie raz niemowlaki dorastają zaraz po wyjściu ze szpitala :D
Edit: Czy mi się wydaje, czy tylko ja tak mam, że mogę robić Simom urodziny zanim do tego "dojrzeją"? |
Caille- nie, to normalne. i to jest właśnie wkurzające.
|
Cytat:
Cytat:
|
to jest BARDZO przydatne,inaczej moje simowe bachory darłyby twarze przez 30 dni... ;/
|
to można zawsze za pomocą kodu - i siebie i innego sima :P
|
Najczęściej korzystam z długości Normalnej lub Długiej.
Jak mam dzieci to daję na krótką, bo nie lubię mieć dzieci mniejszych od szkolnych. |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01. |