TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jaką długość życia simów preferujesz? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51952)

ferbetka 16.01.2011 11:53

Odp: Jaką długość życia simów preferujesz?

Normalną.
Zresztą ja mam tak, że gdybym grała długą, to zaraz by mi się to znudziło i bym zabijała, topiąc w basenie. : x

brzos 18.01.2011 15:54

do tej pory zawsze grałam na normalnej, ostatnio przestawiłam na długą i tylko mi się dłuży okres niemowlę-młody dorosły, hyhyhyhyh. ale różnicę między normalną a długą w tym okresie niweluję sobie testingcheatsenabled. głównie z tym przedłużeniem życia chodziło mi o czas młody dorosły-dorosły, gdyżiżponieważ tyle w tym bridgeport można robić, wszystkiego trzeba zasmakować, a jak tu się zmieścić w... parudziesięciu dniach? no, potrzebuję parudziesięciu więcej!

Juna 18.01.2011 15:56

1. To można wybrać?
2. Ja lubię jak simy żyją krótko albo normalnie. Nie jest... nudno!

Caille 19.01.2011 15:47

Ja gram z długą, ale i tak mam wył. starzenie się. Po prostu zbyt lubię swoje Simy, żeby pozwolić im umrzeć :D a żeby dzieciaki mi podorastały, po prostu robię im wcześniej urodziny - nie raz niemowlaki dorastają zaraz po wyjściu ze szpitala :D
Edit:
Czy mi się wydaje, czy tylko ja tak mam, że mogę robić Simom urodziny zanim do tego "dojrzeją"?

Połówka 19.01.2011 16:53

Caille- nie, to normalne. i to jest właśnie wkurzające.

rocktechnika 19.01.2011 17:16

Cytat:

Napisał Caille (Post 1350234)
Edit:
Czy mi się wydaje, czy tylko ja tak mam, że mogę robić Simom urodziny zanim do tego "dojrzeją"?

Wszyscy mają w grze ten sam tort, który umożliwia wybranie, który z Simów ma mieć urodziny.

Cytat:

Napisał Połówka (Post 1350255)

Ja uważam tę możliwość za bardzo przydatną - nieraz postarzałam przyjaciół moich Simów zapraszając ich na imprezę urodzinową i wybierając ich z menu, by chłopak mojej ex-nastolatki mógł stać się jej mężem ;)

Chryzantem Złocisty 19.01.2011 17:22

to jest BARDZO przydatne,inaczej moje simowe bachory darłyby twarze przez 30 dni... ;/

Połówka 19.01.2011 17:54

to można zawsze za pomocą kodu - i siebie i innego sima :P

kalafjor 20.01.2011 18:11

Najczęściej korzystam z długości Normalnej lub Długiej.
Jak mam dzieci to daję na krótką, bo nie lubię mieć dzieci mniejszych od szkolnych.

Caille 23.01.2011 12:15

Cytat:

Napisał Połówka (Post 1350255)

Aha, bo wydało mi się to dziwne, że nikt o tym nie wspomina tylko czytam że muszą czekac albo postarzac Simów kodem. Ale ok. A mnie to osobiście nie wkurza, właśnie dlatego, że nie mam jak inaczej ich postarzyc przy wyłączonym starzeniu ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:01.