![]() |
|
Odp: " Coś o mnie i o Tobie "
Wszystko fajnie pozytywnie. ale... Chcesz przez to powiedzieć kolejne FS?
Jak nie w tym temacie i o nowej nazwie - to po co nazywać to drugą częścią? |
Bo gdybym kontynuowała w tym temacie by był straszny bałagan. To jest druga część tej historii ale pod inną nazwą.
|
No to może na dobre zakończenie dorzucę i ja swoje dwa zdania :)
Od poprzedniego mojego komentarza (w okolicach 4 odcinka :D) bardzo dużo w FS się wydarzało, a nawet przeszło małą metamorfozę. Przez te kilka odcinków można dostrzec jak coraz to bardziej zauważałaś jak pisze się FS i stosujesz się do rad czytelników. Już za to należą Ci się wielkie gratki. Drugie gratki zaś za doprowadzenie historii do końca i chęć kontynuacji. Miejmy zatem nadzieję, że już wkrótce ujrzymy naszych bohaterów w ponownej akcji :D pozdrawiam Edit: FS ogólnie oceniłem na 4- za pewne niedociągnięcia. No bo zawsze może być lepiej :) |
Cytat:
Ogółem tę historię chyba mogłabym ocenić na 4. Tak jak Gio, gdyż praktycznie poprawa jest widoczna gołym okiem :) Historia nie ciągnęła się w nieskończoność - i dobrze. Na przykład ja zaczynam już tworzyć kolejną 'Modę na sukces' jak mi się zdaję. xp Dobrze oceniam FS i chciałabym zobaczyć jego kontynuację, ale jednak aby miało większy związek ( niż sami bohaterowie ) z 1 częścią niż ma mieć. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 02:43. |
|