![]() |
Odp: Pytania i Odpowiedzi
ja mam tak samo :O to chyba bug...
|
Chciałam kupić w Egipcie książki dotyczące fotografowania czy jakiś przepisów, ale są tylko standardowe z podstawy TS3.... w Egipcie nie da się jakiś nowych książek kupić ? Na targu są tylko te podstawowe... ehh
|
Agnieszka, ja kupiłam w Egipcie na targu książki z przepisami i książkę o fotografowaniu.
|
Na targu, czyli tam gdzie sprzedawane są książki ? Kurcze ja nie mam żadnych nowych....
A gdzie jest w Egipcie biblioteka pod piaskami ? Przeszukałam już wszystkie domu i nie mogę znaleźć.... |
Ja też miałam w Egipcie nowe książki, pierwszy tom fotografowania, przepisy na egipskie dania i parę regionalnych powieści czy coś takiego.
Jedna biblioteka, ale nie wiem, czy "pod piaskami", jest na pewno w domu, w którym mieszka małżeństwo, zaraz sprawdzę nazwisko. Moja Simka miała przeszukać tę bibliotekę, w okazji było napisane, że być może będzie musiała zaprzyjaźnić się z mieszkańcami, żeby ją wpuścili, ale weszła bez problemu, nie wiem, czy z tą przyjaźnią to taki bajer tylko, czy to dlatego, że wykupiłam jej "nieokrzesany, ale w dobry sposób". Nie widać wejścia od razu, idzie się do pomieszczenia w centrum domu, trochę pustego, i tam jest chyba ta dziura z przełącznikiem czy coś, w każdym razie trzeba kombinować, żeby znaleźć tam to wejście. Nazywają się Madbouli, nad rzeką pośrodku :) |
Aha dzięki za to nazwisko, ale nie mam żadnych książek.... czy macie hack na szybsze uczenie się z książek albo cenzurę w grze ? Może od tego mam te byki nie wiem juz... :(
Tak to błąd tych modów na szybsze uczenie z książek. Nauczyłam już simsa wszystkiego, więc póki co musze wywalić je z gry, wtedy mam te opcje. :) |
Frrancja itp. pokazują się jako wybór otoczien jak Sunset czy jest opcja "Wybierz się na wkacje do..."?
|
Tylko w aktywnej rodzinie można wybrać się na wakacje przez telefon lub komputer.
|
A gdzie w Egipcie mam się włamać do komputera, żeby jakiś relikt znaleźć, jestem niby w domu, gdzie jest haker, ale żadnych dziur w ścianie do badania nie ma...
|
Trzeba wyłączyć i włączyć stereo, wtedy w sypialni otworzy się tajne przejście (rodzina Lofti).
A zagadki z tego zadania rozwiazywałam z małą pomocą kartki i długopisu bo pamięci wzrokowej za bardzo nie mam;) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:06. |