![]() |
Odp: Problemy z misjami
Hej:)
A ja mam taki problem: zniknął mi topór z plecaka, więc użyłam kodu. Powiesiłam topór na ścianie, ale gdy weszłam do trybu "życia" to ten zniknął z tej ściany. Jak go stamtąd zdjąć? |
No i kolejne pytanie xD (wiem dużo ich jest xDD) obecnie jestem w świątyni niebios i mam znaleźć topór Pangu (czy jakoś tak) a od zleceniodawcy dostałem klucz Pangu. Noi wszystko jest ok dopóki aż zobaczyłem, że to są tylko schody, schody, schody i jeszcze raz schody. Czy ktoś wie gdzie ja mam użyć tego klucza??
|
Cytat:
|
Verbos jak znajdziesz topór to możesz zrobić zdjęcie gdzie wisi?? Bo u mnie jak go nie było tak nie ma :(
|
Więc ja mam taki problem.
Jestem w Egipcie i mam misję od kobiety żeby znaleźć jakąś starą księgę w bibliotece w opuszczonym domu. Podkradłam się tam, otworzyłam przełącznikiem schody i przeszukałam wszystkie wejścia. Dotarłam na sam dół do małego pomieszczenia z dwoma skrzyniami, szafą, na której były kamienne łupiny, stertą rzeczy, dwoma posągami, półkami, stołem i trzema krzesłami. Półki są puste, nigdzie ta księga nie leży. A przeszukałam wszystkie pomieszczenia jakie były i żadnego tajnego już raczej nie ma. Więc gdzie ona jest? |
Cytat:
|
Verbos na komputerze powinna być opcja hackuj czy coś podobnego.
|
Cytat:
|
Cytat:
Jak zebrać Skarabeusze? Jak klikam na znacznik na mapie, to tam nic nie ma... |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:36. |