TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Wymarzone Podróże - Problemy z misjami (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=52961)

pauluussiek 12.12.2009 00:15

Odp: Problemy z misjami

Hej:)
A ja mam taki problem: zniknął mi topór z plecaka, więc użyłam kodu. Powiesiłam topór na ścianie, ale gdy weszłam do trybu "życia" to ten zniknął z tej ściany. Jak go stamtąd zdjąć?

Verbos 12.12.2009 18:21

No i kolejne pytanie xD (wiem dużo ich jest xDD) obecnie jestem w świątyni niebios i mam znaleźć topór Pangu (czy jakoś tak) a od zleceniodawcy dostałem klucz Pangu. Noi wszystko jest ok dopóki aż zobaczyłem, że to są tylko schody, schody, schody i jeszcze raz schody. Czy ktoś wie gdzie ja mam użyć tego klucza??

Mamełe 12.12.2009 19:09

Cytat:

Napisał Verbos (Post 1167406)
No i kolejne pytanie xD (wiem dużo ich jest xDD) obecnie jestem w świątyni niebios i mam znaleźć topór Pangu (czy jakoś tak) a od zleceniodawcy dostałem klucz Pangu. Noi wszystko jest ok dopóki aż zobaczyłem, że to są tylko schody, schody, schody i jeszcze raz schody. Czy ktoś wie gdzie ja mam użyć tego klucza??

Wejscie jest obok. W jednej z "szop" obok świątyni

fryciuuniaaa 13.12.2009 01:03

Verbos jak znajdziesz topór to możesz zrobić zdjęcie gdzie wisi?? Bo u mnie jak go nie było tak nie ma :(

Chantelle 13.12.2009 09:17

Więc ja mam taki problem.
Jestem w Egipcie i mam misję od kobiety żeby znaleźć jakąś starą księgę w bibliotece w opuszczonym domu. Podkradłam się tam, otworzyłam przełącznikiem schody i przeszukałam wszystkie wejścia. Dotarłam na sam dół do małego pomieszczenia z dwoma skrzyniami, szafą, na której były kamienne łupiny, stertą rzeczy, dwoma posągami, półkami, stołem i trzema krzesłami. Półki są puste, nigdzie ta księga nie leży. A przeszukałam wszystkie pomieszczenia jakie były i żadnego tajnego już raczej nie ma. Więc gdzie ona jest?

Verbos 13.12.2009 15:19

Cytat:

Napisał Vanillea (Post 1167672)
Więc ja mam taki problem.
Jestem w Egipcie i mam misję od kobiety żeby znaleźć jakąś starą księgę w bibliotece w opuszczonym domu. Podkradłam się tam, otworzyłam przełącznikiem schody i przeszukałam wszystkie wejścia. Dotarłam na sam dół do małego pomieszczenia z dwoma skrzyniami, szafą, na której były kamienne łupiny, stertą rzeczy, dwoma posągami, półkami, stołem i trzema krzesłami. Półki są puste, nigdzie ta księga nie leży. A przeszukałam wszystkie pomieszczenia jakie były i żadnego tajnego już raczej nie ma. Więc gdzie ona jest?

Ta księga jest w jednej z tych skrzyń. Fryciuuniaaa mogę te zdjęcie tu wkleić :). A teraż jak już odpowiedziałem to zapytam xD. Jestem w tym samym zadaniu co Vanillea tylko, że w innym etapie. Otóż wsadziłem już do skrzyni tą paczkę i teraz mam się włamać do jakiegoś komputera a w żadnym komputerze w tym pomieszczeniu nie było opcji "włam się" czy coś w tym stylu. Czy ktoś wie gdzie jest ten komputer do którego mam się włamać??

Searle 13.12.2009 20:07

Verbos na komputerze powinna być opcja hackuj czy coś podobnego.

agnieszka130187 13.12.2009 20:33

Cytat:

Napisał Searle (Post 1168069)
Verbos na komputerze powinna być opcja hackuj czy coś podobnego.

W pomieszczeniu na samym dole, gdzie jest pełno komputerów jest komputer główny, znajduje się z przodu na samym środku. Podświetla się na zielono i klikasz opcję hackuj. :)

Keramzyt 13.12.2009 21:50

Cytat:

Napisał agnieszka130187 (Post 1168103)
W pomieszczeniu na samym dole, gdzie jest pełno komputerów jest komputer główny, znajduje się z przodu na samym środku. Podświetla się an zielono i klikasz opcję hackuj. :)

Dodam, iż jest on w pokoju obok, za przeszklonymi drzwiami... Sam miałem kłopoty :O

Jak zebrać Skarabeusze? Jak klikam na znacznik na mapie, to tam nic nie ma...

Mamełe 14.12.2009 08:51

Cytat:

Napisał Keramzyt (Post 1168161)
Dodam, iż jest on w pokoju obok, za przeszklonymi drzwiami... Sam miałem kłopoty :O

Jak zebrać Skarabeusze? Jak klikam na znacznik na mapie, to tam nic nie ma...

Trzeba przybliżyć jak najbardziej i chwilke poczekać

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:36.