![]() |
Odp: zumzoolowe simy
Cytat:
Jego fryzura jest właśnie najfajniejsza! Naprawdę zumzool, twórz więcej takich simów. Mój pedzio Joshi <3 :D A kiedy następni??? |
Właśnie teraz. :)
Dziękuję serdecznie za Twoje komentarze Ria, widzę, że podobają Ci się moje wypociny. A teraz Yumiko: http://img256.imageshack.us/img256/3902/10yumiko.png |
Czemu jej buzia jest taka chuda? :O
Weź następnej simce zrób grubsze policzki ;) Eksperymentuj :D Ogólnie może być :) Ale przede wszystkim, jest za chuda! |
Ona nie jest taka chuda tylko jakoś zdjęcie się rozciśgnęło. O.o
Chyba, że je po prostu źle zrobiłam... |
Joshi mi się w ogóle nie podoba. Pomijając tą fryzurę (sorki Ria) i te ciuchy, to ma taką minę cwaniaczka przez te zbyt uniesione do góry kąciki ust.
Yumiko jest faja - kojarzy mi się z Eskimoską :) |
Yumiko jest śliczna! Strasznie mi się podoba tylko róż dałabym w tym kolorze, ale o nieco ton jaśniejszy. Zaś eyeliner troszkę mocniejszy. Ładne ma brwi oraz oczy - śliczny kolor *.*
|
Yumiko jest nawet ładna ;) Ma tylko za chudą i zbyt trójkątną twarz... Reszta jest wręcz idealna :)
|
Cytat:
|
Cytat:
A, co do cwaniaczka to właśnie to mi się w nim podoba. Jest niesamowicie specyficzny, może dlatego tak mnie zaskoczył i tym samym aż idiotycznie przypadł mi do gustu. Cóż, nie każdy lubi to co ja :D W końcu sama jestem nieco... inna, ale w ten dobry sposób (przynajmnej według mnie :D) A Yumiko jest idealna! Jeju, jaka śliczna. Ma taką delikatną urodę i przepięne, głębokie oczy. Perfecto! |
Yumiko jest przeurocza! A ten świecący nosek...
Cudo. Muszę przyznać - masz talent do tworzenia simów. ;> |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:56. |