TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Kariera - Pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=55991)

Kamis 13.06.2010 12:50

Odp: Pytania i odpowiedzi.

Cytat:

Napisał Dziurawiec_Skąpolistny (Post 1259008)
Meliona w każdym z dostępnych otoczeń nie ma do zebrania życiodajnej rośliny... Trzeba samemu wyhodować i dopiero... :)

Jak to nie ma?
W River, czy Sunset... nieważne ale na cmentarzu kiedyś znalazłam, kwiat nie nasionko.

Meliona 13.06.2010 12:53

Dziurawiec_Skąpolistny: W Twinbrook nie ma nawet kwiatu śmierci na cmentarzu, są tylko nasiona. A w Sunset był :(. A w otoczeniach wakacyjnych?
Ja chcę zmajstrować robota... :(

Łezka 13.06.2010 14:22

Matko Kochana... Kamis... Przeczytałaś kilka postów wcześniej? Napisałem, że nie ma rośliny w Sunset Valley i Riverwiev, i Twinbrook życiodajnej... A z nasion specjalnych to wszędzie można spotkać. Poza tym Meliona pyta o życiodajną roślinę nie kwiat śmierci. Meliona z tego co pamiętam to, w którejś z piramid w Egipcie były chyba owoce życia... Ale to już musisz napisać w dziale "Wymarzone Podróże" i zapytać... Nie jestem pewien, ale tak coś mi się wydaje.

grzro 13.06.2010 15:27

Dziurawiec_Skąpolistny ja już swoim simem zbliżam się do maksymalnego poziomu umiejętności majsterkowania i wynalazczości. Póki co nic się nie zmienia i remontu nie da się zrobić ale zobaczymy co będzie dalej :D

Kamis 13.06.2010 15:37

A ja mam takie pytanie.
Czy jest możliwość, żeby jakiś sim zrobił dla mojej simki zdjęcie ?
Bo chciała bym, żeby miała swoje zdjęcie w tej ramce cyfrowej, w swoim biurze ;D
Mieszka sama więc nikt z rodziny nie pomoże :|

sasha fierce 13.06.2010 15:47

kup aparat w wymarzone podroze ;P

Starlight 13.06.2010 15:47

wynalazca? - Gdzie tą karierę można podjąć?

Kamis 13.06.2010 15:56

Cytat:

Napisał amesha spenta (Post 1259113)
kup aparat w wymarzone podroze ;P

I wtedy mogę sobie sama 'fote cyknąć' ? :P

Charionette 13.06.2010 18:01

Cytat:

Napisał Charionette (Post 1258937)
Czy są już mody na szybsze uczenie się do Kariery?

Ponawiam, bo jedyny mod, który znalazłam nie działa :((

Łezka 13.06.2010 18:33

Kamis - kupno aparatu nic Ci nie da. Twoja Simka nie zrobi sobie sama zdjęcia.
Starlight - jako takiej kariery wynalazcy to nie ma, bo na Ośrodku Naukowym możesz podjąć się "Pogromca duchów" lub "Kariera naukowa" - znana nam z podstawy. Wynalazca jako taki może zostać "stworzony" poprzez samozatrudnienie. Wystarczy, że Twój Sim ma minimum 1 punkt "wynalazczości", a możesz kliknąć na budynku ratusza i wybrać opcję "Zarejestruj samozatrudnienie - Wynalazca".

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 12:23.