![]() |
Odp: Belle Rose
Czemu nie pokazałaś jak rozrywa z siebie koszulkę?! :D
Odcinek boski jak zawsze tylko trochę krótki :( Żeby nic się nie stało Li Mei :P |
Genialny! Superaśny! Zajefajniasty! i w ogole naj!!
Zdjęcia są świetne, tekst... no jak wyżej! oh ah uh... najlepszy odcinek jak dotąd :D |
Meggi505 to fajnie, że byś wstąpiła, pozbieram głosy ile z was chce ten fanklub i się zdecyduję ;)
Kamis no wiesz? :D nie za wiele chcesz? :D dobra, jak zrobię kolejnego bonusa to wtedy POKARZE GO BEZ KOSZULKI i zadedykuje Ci fotke :D Vipera widocznie muszę pisać z bólem brzucha, bo wychodzą mi najlepsze odcinki :D dzięki ^^ |
Odcinek jak zawsze świetny. Zdjęcia - cudowne. Najlepsze jest to ostatnie.
Z niecierpliwością czekam na następny :D i fanklub (liczę, że będzie :)). |
Świetny odcinek! A fanclub Marco by się przydał.
|
Odcinek jest super! Fanklub powinien być...Teraz to nie mogę jeszcze bardziej się doczekać nowego odcinka. :)
|
No odcinek fajny:D, tylko miałam nadzieję, że doczekam się, jak Marco opowiada Li Mei o Chrisie a tu nici :P...
Co do uszkodzeń auta, to na pewno ta szuja Dante, tylko niewiele by mu dała śmierć Marco, bo przecież Mei o wszystkim wiedziała. Zdjęcia są świetne :). Wkradło Ci się trochę błędów, ale nie jest źle ;). Co do prędkości... Przy setce zaczął przyspieszać? Za szybki ten pościg chyba nie był :P. Nie jestem może ekspertem, ale można tu było poszaleć ;). Mój kuzyn jechał swego czasu w nocy 160 km/h i wtedy jego brat zaczął się modlić :D. Tylko, że przy takiej prędkości to Mei by raczej nie przeżyła... Z Marco też by było ciężko... Co do tych pasów jeszcze mój kumpel twierdzi, że pasy są dla kobiet i przy jego jeździe i tak by nie pomogły... Za dużo tej autopsji... :P Zastanawia mnie też, skąd Juri wiedział, za ile minut Marco ma skręcić, skoro nie znał prędkości, z jaką jechali :P. Jeśli chodzi o fanklub, to można by taki zrobić ;). Ja też mam zamówienie, o! Ja nie chcę Marco zupełnie na golasa, tylko jak już, to w ręczniku zawiązanym na biodrach :D. ^^ I oby nowy odcinek był szybko :). |
odcinek super:) czekam z niecierpliwością na kolejny.
fanclub nie zła myśl |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pościg nie mógł być za szybki bo jechali główną drogą wylotową do Argonii (wiem, mogłam to opisać i znowu tego nie zrobiłam :D) no i tak jak napisałaś, obydwoje nie przeżyli by raczej takiego wypadku :) Zresztą 120km/h przez las po wyboistej drodze, to już nie jest tak mało, jakby się zdawało, uwierz na słowo :D Co do Juri'iego to weź pod uwagę, że znali się od lat, "pracując" ze sobą :D więc po prostu podał mu czas z jakim mniej więcej mogliby dotrzeć na miejsce wnioskując, z jaką prędkością jedzie Marco :P A zamówienie, hmm.... Bo widzę, że wcześniej też dziewczyny chciały Marco w negliżu, więc zrobię mu sesyjkę na plaży w obcisłych spodenkach kąpielowych (najlepiej bokserkach :D) i myślę, że wszystkie powinnyście być zadowolone :D A fanklub pewnie założę, skoro jest tyle chętnych ;) Cytat:
Cytat:
EDIT: ZAŁOŻYŁAM FANKLUB :D JAK KTOŚ MA OCHOTĘ, TO MOŻNA SIĘ ZAPISAĆ, MAM GO W SWOIM PROFILU ;) |
Marco jest... ach, och, ech i w ogóle xD.
zaraz dołączę do fanklubu. tak przy okazji: dla mnie może być i nago, bez zbędnych bokserek czy coś ;3 |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 16:31. |