![]() |
Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria
Szukałam w każdej kategorii ozdób, nie mam żadnej papryczki. Na pewno ona dochodzi z Szybką Jazdą? No bo jeśli tak, to powinna mieć ten znaczek szybkiej jazdy, a ja chyba już wszystkie gadżety z SzJ widziałam.
EDIT: Dobra już je znalazłam. Nie rzucają mnie na kolana. Myślałam, że to będzie taki krzaczek w doniczce, a to jest sznurek papryczek do powieszenia na ścianie. |
Ja wcale o nich nie wiedziałam, więc i tak mi się spodobały :) Ale masz racje, w doniczce lepiej by wyglądały, choć może...
|
Cytat:
|
Szkoda, że nie można ich zjeść...
|
oj papryczki są swietne :)
chociaż powiem że... rozczarowałam się trochę na tym dodatku. |
Taki dodatek na odwal :( Auto ok , papryczki też. Ale trochę te ciuch, kombinezony, nie podobają mi się.
|
Według mnie EA powinni bardziej skupić się na tworzeniu dodatków, bo w akcesorie wiele zmian do gry nie wnoszą. Kombinezony rzeczywiście fatalne, sztuczne. Bal przebierańców normalnie ;p
|
nudy, nudy, nudy... kilka samochodów, 3 skutery, a meble takie sobie, jak już to do jakiegoś garażu, albo pokoju chłopięcego, chociaż maniakowi samochodowemu może i się podoba, mi osobiście jest zup. obojętny, tylko samochody w porządku...
|
Mam te akcesoria od wczoraj i są nawet fajne. Można dzięki nim stworzyć naprawdę fajny garaż - nawet w najprostszym pomieszczeniu. Co do aut to są takie sobie no i jak dla mnie na dodatek o samochodach to jest ich za mało. Znacznie za mało. Wg. mnie te wszystkie 'stare' auta są zbędne. Na ich miejscu chętnie zobaczył bym jakiegoś ciekawego rodzinnego vana albo kombi.
|
Mnie się tak średnio podobał dodatek, za bardzo z niego nie korzystam, ale pomysł fajny.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:14. |