TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=56407)

anie_1981 27.09.2010 16:15

Odp: The Sims 3 - Szybka jazda - Akcesoria

Szukałam w każdej kategorii ozdób, nie mam żadnej papryczki. Na pewno ona dochodzi z Szybką Jazdą? No bo jeśli tak, to powinna mieć ten znaczek szybkiej jazdy, a ja chyba już wszystkie gadżety z SzJ widziałam.

EDIT:

Dobra już je znalazłam. Nie rzucają mnie na kolana. Myślałam, że to będzie taki krzaczek w doniczce, a to jest sznurek papryczek do powieszenia na ścianie.

Wednesday 27.09.2010 21:55

Ja wcale o nich nie wiedziałam, więc i tak mi się spodobały :) Ale masz racje, w doniczce lepiej by wyglądały, choć może...

Lacuna89 30.09.2010 18:14

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1307723)
Szukałam w każdej kategorii ozdób, nie mam żadnej papryczki. Na pewno ona dochodzi z Szybką Jazdą? No bo jeśli tak, to powinna mieć ten znaczek szybkiej jazdy, a ja chyba już wszystkie gadżety z SzJ widziałam.

EDIT:

Dobra już je znalazłam. Nie rzucają mnie na kolana. Myślałam, że to będzie taki krzaczek w doniczce, a to jest sznurek papryczek do powieszenia na ścianie.

papryczki wymiatają!!! :D

anie_1981 01.10.2010 14:01

Szkoda, że nie można ich zjeść...

jatomamx3 05.10.2010 09:06

oj papryczki są swietne :)
chociaż powiem że... rozczarowałam się trochę na tym dodatku.

Avantys Impremia 21.10.2010 11:13

Taki dodatek na odwal :( Auto ok , papryczki też. Ale trochę te ciuch, kombinezony, nie podobają mi się.

kaka123 24.10.2010 20:02

Według mnie EA powinni bardziej skupić się na tworzeniu dodatków, bo w akcesorie wiele zmian do gry nie wnoszą. Kombinezony rzeczywiście fatalne, sztuczne. Bal przebierańców normalnie ;p

lizzielovesit 01.11.2010 20:23

nudy, nudy, nudy... kilka samochodów, 3 skutery, a meble takie sobie, jak już to do jakiegoś garażu, albo pokoju chłopięcego, chociaż maniakowi samochodowemu może i się podoba, mi osobiście jest zup. obojętny, tylko samochody w porządku...

Vanitas 16.11.2010 14:28

Mam te akcesoria od wczoraj i są nawet fajne. Można dzięki nim stworzyć naprawdę fajny garaż - nawet w najprostszym pomieszczeniu. Co do aut to są takie sobie no i jak dla mnie na dodatek o samochodach to jest ich za mało. Znacznie za mało. Wg. mnie te wszystkie 'stare' auta są zbędne. Na ich miejscu chętnie zobaczył bym jakiegoś ciekawego rodzinnego vana albo kombi.

cherrie 27.11.2010 23:52

Mnie się tak średnio podobał dodatek, za bardzo z niego nie korzystam, ale pomysł fajny.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:14.