![]() |
Odp: Jaki samochód?
Nie będę wyjątkiem i napiszę, że wszystko zależy (jak mawia V. Kubasińska - "Zależy to jest chiński sperzedawca talerzy") od funduszy rodziny. Na początek to czasami nie mają wcale samochodu, bo zajmuje się domem, ale po 2 awansach stać ich na Smugę Minimę. Za to wymieniam ją w połowie karery (3/4) na van'a lub taki zgrabny sedan, a jak na serio mają dużo kasy to walnę im na parking sportową perełkę. :)
|
kupuje najdroższy. jeżeli mam w planach dzieci, to biorę najdroższy i ten niby jeep.
|
Zawsze najdroższy, moje simy nie jeżdżą byle czym ;)
|
Ja ten najtańszy, bo te droższe zostawiam dla romantyków.
|
ten niby jeep :D
|
Ostatnio Biedakom ten najtańszy kupiłam, po czym alarm zainstalowałam - fajnie to wyglądało xd Zazwyczaj kupuje te droższe.
|
Zawsze jeden z droższych, najczęściej pobrany z internetu.
|
Cytat:
A ja wybrałem ten niby jeep. Chociaż czasami daję inne, musi być jakaś różnorodność, c`nie?? |
Zaznaczyłem "Ten najtańszy", chociaż żaden z tych samochodów nie ma w sobie nic nadzwyczajnego - nawet ten najtańszy ma takie znaczenie jak ten najdroższy.
|
Odp: Jaki samochód dajecie swoim simom?
Ja zwykle daje ściągnięte, jeśli daję - od dodatku Podróże bodaj samochód nie zawsze jest potrzebny, ale z drugiej strony fajnie mieć cztery kółka. Biedniejszym Simom często funduję sfatygowanego Garbusa ściągniętego bodaj z exnemsims (jak się trochę wzbogacają, to go niby "remontuję"), a tym bardziej zamożnym to już różnie.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:45. |