![]() |
Odp: Pokolenia - wrażenia z gry.
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pierwsze wrażenie: Książeczka to dwie kartki (można też powiedziec A4 na pół), cena to ch*****ie droga aż 99.99 A reszta dodatków to 59.99 tylko PoZmroku 89.99 ceny rosną. Po zainstalowaniu po powrocie kompa podziele się tym jak się grało :)
|
No bez przesady z tym 59.99 ;p ja najtaniej kupowałam po 79.99
|
Kariera i Wymarzone Podróże to 59.99 Po Zmroku 89.99 A Pokolenia 99.99
|
no to nie wiem gdzie znalazłeś/znalazłaś tak tanie sklepy ;p
|
Empik w Łowiczu
Ale to chyba były premierowe bo teraz każde po 89.99, albo było promocyjne :) P.S: Znalazłeś ;) |
ja jak narazie rozczarowalam sie tym krojeniem tortu...myslalam, ze bedzie to jakies bardziej "widowiskowe" a tu sim pokazal palcem do gory cos wymamrotal w pol sekundy, wzial noz ciachnal kawalek w tryg mig, a panna mloda stala i sie patrzyla...i szybko zaczeli jesc :/ no zal po prostu....a na filmiku tak fajnie razem kroja...ech az sie balam robic wieczor kawalerski/panienski >.<
|
No nietety twórcy korzystaja chyba z jakichć hacków lub kodów na okoliczność kręcenia filmów i potem niewinny komunikat w stylu "rzeczywista rozgrywka może się różnić od przedstawionej". Rozumiem takie rzeczy w parodiach, ale oficjalny trailer? To brak szacunku dla graczy.
Wieczór kawalerski zrobiłam, to nawet tancerze się nie zjawili... Nie różnił się niczym od zwykłego przyjęcia. |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 19:21. |