![]() |
Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?
Cytat:
Tylko by nie dali śwince tych samych interakcji co chomikowi... Bo świnka jest mądra i komunikatywna a chomik jest głupi i ma swojego właściciela w... no wiadomo gdzie. Sam raz widziałem jak taki jeden biegł po stole tak by spaść. Moje simowe dzieci napewno będą posiadać swoje świnki morskie jak będą. Te ich piękne pyszczki są warte wprowadzenia do gry :) |
Cytat:
Dla mnie najmądrzejszy z przedstawicieli popularnych hodowlanych gryzoni to jest szczur, reszta nie jest, aż tak inteligentna. Mam nadzieje, że te szopy itd. będą jakąś interaktywną stroną gry, a nie tylko jak gołębie w Bridgetpoint. |
Ja lubię chomiki. Może i są mniej inteligentne od szczurków, ale są za to słodsze :P
W wywiadach piszą stale to samo, tylko innymi słowami. Nic nowego jak dotąd nie powiedzieli. Mogliby przestać pisać o psach\kotach\koniach i powiedzieć coś o rybach\ptakach\gadach\gryzoniach... |
Ejak świnka jest bardzo porównywalna inteligencją do szczura :)
Annie widziałaś kiedyś pyszczek świnki? :) W takim to się można dopiero zakochać :) Świnkę właśnie wyróżnia to że ma "własny" pyszczek bo szczury myszy chomiki itp. mają praktycznie taki sam :) |
Świnki morskie mają inteligencję chomików... Może troszkę większą. Szczury to najinteligentniejsze ze wszystkich gryzoni.
Bynajmniej nikogo nie obrażam, stwierdzam fakty :). |
Łał, jaka dyskusja na temat kotów. Ja tam je w sumie lubię, o ile są przyjacielskie. I w pewien sposób mnie fascynują... Moi Simowie (TS2) mają właśnie zwykle koty. Ewentualnie coś, co w wersji PL jest znane pod nazwą szynszyla :| jeśli to jest szynszyla, to ja jestem Marylin Monroe.
Osobiście... szczególnie zależy mi na koniach - głównie dlatego, że konie w takiej grze zapewne niełatwo zrobić. Gdyby zrobili je dobrze, może to zachęciłoby mnie do gry w trójkę :D Cóż, zobaczymy. |
Cytat:
|
Ja bym chciał inne dzikie zwierzęta, np jeże, dziki, lisy, wtedy jednak powierzchnia miasta musiała by dorównywać powierzchni bridgeport ;(
Już wyobrażam sobię wielki las otaczający miasto a gdzieniegdzie wielkie polany ze stadninami koni :) |
Einarr, zawsze można zrobić taką miejscówkę :). Tylko bez tych dzikich zwierząt.
|
można, ale maxisowe miasta są dla mnie najlepsze ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:15. |