TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=60801)

Juhas 21.07.2011 11:06

Odp: Jakie zwierze chciałbyś mieć w sims 3?

Cytat:

Napisał Chryzantem Złocisty (Post 1419464)
ja oczywiście chcę świnki morskie

Oj tak też jej wyczekuję :) Sam mam samicę prosiaka i jest wspaniała :)
Tylko by nie dali śwince tych samych interakcji co chomikowi...
Bo świnka jest mądra i komunikatywna a chomik jest głupi i ma swojego właściciela w... no wiadomo gdzie. Sam raz widziałem jak taki jeden biegł po stole tak by spaść. Moje simowe dzieci napewno będą posiadać swoje świnki morskie jak będą. Te ich piękne pyszczki są warte wprowadzenia do gry :)

Ejak 21.07.2011 12:08

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1419467)
I tu się mylisz. Może mam dziwnego kota, ale on poluje na wszystko, do czego ma dostęp. Chłopakom wszystkie "żywce" z wiadra powybierał, gdy się szykowali na ryby. Z akwarium ryb nie wyjmie, bo niby jak... jest przykryte. Ten nasz kot to "chodząca śmierć". Znosi nam do domu ptaki, myszy, wiewiórki, jaszczurki, żaby. Nawet raz przyniósł padalca. Rozumiem, że Ty lubisz koty. To bardzo dobrze, że ludzie mają różne gusta, ale mnie do kotów nie przekonasz, choćby nie wiem co.

Ciekawe, większość kotów jaki znałem/znam uderzały tylko w rybki. Mogę tylko dodać, że może Cię to denerwuje lub jeszcze inną reakcje wywołuje, ale gdy kot przynosi zdobycz do domu, to znaczy, że robi to z szacunku dla właściciela i tak właśnie okazuje przyjaźń :)

Dla mnie najmądrzejszy z przedstawicieli popularnych hodowlanych gryzoni to jest szczur, reszta nie jest, aż tak inteligentna.
Mam nadzieje, że te szopy itd. będą jakąś interaktywną stroną gry, a nie tylko jak gołębie w Bridgetpoint.

anie_1981 21.07.2011 15:11

Ja lubię chomiki. Może i są mniej inteligentne od szczurków, ale są za to słodsze :P

W wywiadach piszą stale to samo, tylko innymi słowami. Nic nowego jak dotąd nie powiedzieli. Mogliby przestać pisać o psach\kotach\koniach i powiedzieć coś o rybach\ptakach\gadach\gryzoniach...

Juhas 21.07.2011 18:32

Ejak świnka jest bardzo porównywalna inteligencją do szczura :)

Annie widziałaś kiedyś pyszczek świnki? :) W takim to się można dopiero zakochać :) Świnkę właśnie wyróżnia to że ma "własny" pyszczek bo szczury myszy chomiki itp. mają praktycznie taki sam :)

Karel13 21.07.2011 19:05

Świnki morskie mają inteligencję chomików... Może troszkę większą. Szczury to najinteligentniejsze ze wszystkich gryzoni.
Bynajmniej nikogo nie obrażam, stwierdzam fakty :).

Master of Disaster 21.07.2011 19:05

Łał, jaka dyskusja na temat kotów. Ja tam je w sumie lubię, o ile są przyjacielskie. I w pewien sposób mnie fascynują... Moi Simowie (TS2) mają właśnie zwykle koty. Ewentualnie coś, co w wersji PL jest znane pod nazwą szynszyla :| jeśli to jest szynszyla, to ja jestem Marylin Monroe.
Osobiście... szczególnie zależy mi na koniach - głównie dlatego, że konie w takiej grze zapewne niełatwo zrobić. Gdyby zrobili je dobrze, może to zachęciłoby mnie do gry w trójkę :D Cóż, zobaczymy.

Juhas 21.07.2011 19:09

Cytat:

Napisał Karel13 (Post 1419630)
Świnki morskie mają inteligencję chomików...

I TU się mylisz. Sam mam świnkę. I są to bardzo inteligentne i komunikatywne stworzenia. Potrafią wyczuć człowieka i przeanalizować czy nadaje się do kontaktu. Dodatkowo moja świnka bardzo dobrze rozumie co się wokół niej dzieje. Awięc jak takiego zwierzątka nie posiadałeś bo stwierdzam to po Twojej wypowiedzi to proszę nie wypowiadaj się :)

Spectrum 21.07.2011 19:58

Ja bym chciał inne dzikie zwierzęta, np jeże, dziki, lisy, wtedy jednak powierzchnia miasta musiała by dorównywać powierzchni bridgeport ;(
Już wyobrażam sobię wielki las otaczający miasto a gdzieniegdzie wielkie polany ze stadninami koni :)

Karel13 21.07.2011 20:17

Einarr, zawsze można zrobić taką miejscówkę :). Tylko bez tych dzikich zwierząt.

Spectrum 21.07.2011 20:18

można, ale maxisowe miasta są dla mnie najlepsze ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 09:15.