![]() |
Odp: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia
Jeśli jeszcze nie załadowałaś tych otoczeń, to tak.
|
Mam kilka pytań: jeśli chcę usunąć pewną krowę całkowicie, to instaluje batboxa - czy mogę go potem normalnie usunąć 'delete' czy trzeba zrobić coś innego? I czy potem krowa zostanie odtworzona i przyjdzie inna? Gdy tak, to co mam zrobić, aby ich nie było? Znalazłam jakiegoś moda, ale on usuwa też cheerleaderki, które mi nie przeszkadzają i mogę zostać.
Jeszcze jedno pytanie: czy gdy mój sim już zna tą krową, tylko zna, nie ma pokrewieństwa, to czy gdy ja usunę, to wszystko trafi szlag? |
Wszelkie dodatki polecam usuwać ręcznie z Downloads.
Zapewne przyjdzie inna krowa. Zawsze jakaś musi być na uczelni. Musisz ją zbanować vistor controllerem. Google it. Nie trafi. |
Dziękuję, zablokowałam krowę i już nie przychodzi.
Co do ręcznego usuwania dodatków - chciałam usunąć Mod na trojaczki i po usunięciu nie miałam napisów w potrzebach czy tez w panelu pracy. Jak mam go usunąć, żeby wszystko działało dobrze? |
Re: Rzeczy, których NIE WOLNO robić w grze / Uszkodzenie otoczenia
Mam dwa pytania dotyczące usuwania simów.
1. Jak można sprawdzić, czy sim, którego chcemy usunąć, jest kimś specjalnym (z np. Panią Zadecką chyba nie miałabym problemu, ale z pokojówką, czy sklepikarzem już tak, bo bynajmniej nie można ich usuwać). 2. Kiedy taką specjalną postać przez przypadek przygotuję do usunięcia za pomocą batboxa, to czy kiedy już się o tym dowiem i jej nie usunę, to coś się stanie? |
1. Trzeba zapytać wujka google.
2. Jeśli jest to sim a nie object (object to np. mroczny kosiarz), to możesz ryzykować dalszą grą w tym otoczeniu, ale zawsze możesz też zacząć grać w nowym, "świeżym" - tam skutki Twojej pomyłki nie będą odczuwalne. |
To mnie pocieszyłaś ;P Właśnie stworzyłam nowe otoczenie, w którym na start mam prawie 400 simów. Chciałabym się najpierw pozbyć tych rodzin ze skrzyni. Chyba nic się nie stanie jak usunę całe rodziny?
|
Punkt pierwszy tego poradnika chyba jest odpowiedzią na twoje pytanie ;)
|
Ale chodziło mi o to, że usunę ich przez SimPe.
|
Sposobem z tego poradnika? Wtedy jak najbardziej ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:43. |