TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63538)

Lubie 23.06.2012 11:34

Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.

Aha, czyli uważasz, że ten, kto nie chce mieć potworów wydałby tylko 60 złotych, a ten, który chce mieć je wszystkie , to musiałby zapłacić 180zł ? :|

To chyba ci coś nie wyszło...

Nie chcesz stworów, wyłączasz opcje i tyle. Koniec płaczu ...

Ejak 23.06.2012 13:00

Mi koncepcja dodatku nie przeszkadza. Nawet go kupie, poczekam tylko, aż stanieje do 60 zł. Pomysł ciekawy, ale mogli dodać więcej stworów.

Lubie 23.06.2012 13:32

A po co więcej stworów, jest akurat w sam raz... Teraz spójrz, jeżeli przy 4 stworach marudzą jak nie wiem kto, to co by było, gdyby ich więcej dali... ;3

Filleable 23.06.2012 14:34

Ale inni by byli zadowoleni. :3 A nie, przepraszam i tak by nie byli. W końcu jesteśmy Polakami. A jak komuś się któryś nie podoba to może je wyłączyć i wszystko, a chyba im więcej możliwości, tym lepiej?

Ejak 23.06.2012 15:37

Cytat:

Napisał Lubie (Post 1542933)
A po co więcej stworów, jest akurat w sam raz... Teraz spójrz, jeżeli przy 4 stworach marudzą jak nie wiem kto, to co by było, gdyby ich więcej dali... ;3

Marudzą = nie kupują
Proste.

Ja poczekam na promocje, jaka kiedyś była w empiku, czyli kupujesz jeden dodatek drugi w cenie 50%.

anie_1981 23.06.2012 18:38

Ja to w zasadzie się cieszę, jak wydają coś, co mnie nie kręci... :P Nie korci mnie kupić i oszczędzam kasę. Do tej pory kupowałam wszystko jak leci, ale dotąd dodatki\akcesoria były jeszcze w miarę. Nawet w zasadzie nie żałuję, że kupiłam WP, chociaż absolutnie na wakacje nie jeżdżę, ale są te super kufry na duperele, i ciekawe ozdoby do piwnicy, w stylu egipskim. Ale to Katy-coś-tam i NZTŚ, to jak dla mnie masakra. Katy nie kupiłam i nie zamierzam. Nawet jakby mi to ktoś sprezentował, to bym nie zainstalowała. Z NZTŚ to jeszcze nie wiem, na 95% nie kupię, ale jeśli obejrzę obiekty z gry w necie i mi się spodobają, to może kupię. Tylko powyłączam wszystkie cudaki. No i właśnie nie wiem, jak to będzie z ceną, bo trochę głupio jest kupić dodatek o cudakach, a nimi nie grać... Dla nowego miasta i paru obiektów...?

Saphira 23.06.2012 19:12

Mi się ten dodatek nie podoba. O ile wróżki i elfy są wspaniałe to np. zombie czy wampiry i wilkołaki mi się nie podobają. Wystarcza " szlachetne i estetyczne" wampiry z Po Zmroku ale nie jakieś zombie gryzące partnerów i " zjadające je", przemieniające w pobratymców, obłędny wzrok simów . Dodatek "sztuczny" nawet w porównaniu z innymki, zbyt niue realistycznmy i trochę , a nawet batdzo obrzydliwy ( oczywiście to moje, a nie wasze zdanie).

Megan 23.06.2012 19:34

na początku mi sie podobał ale się znudził.. xD ale bym wrózke czy wampa chętnie w CAS stworzyła moze bym wreszczie znalazla dla wampajera (xD) nie zielonkawą skórę znaczy skin ;)

Damian 23.06.2012 22:28

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1542729)
Mnie ciekawi jedna rzecz... Wiadomo, że gdy wychodzi nowy dodatek, to jego łata dodaje grze pewne jego opcje, nawet, jeśli nie instalujemy danego dodatku. Może te opcje wyłączania cudaków (bez NZTŚ) będą dostępne również w odniesieniu do wampirów z PZ? Byłoby bardzo miło.

Albo jakby dodali w aktualizacji możliwość robienia duchów w CAS'ie :O

Lady88 24.06.2012 01:22

ja na pewno tego dodatku nie kupię, nie interesuje mnie taka tematyka, szkoda kasy i zachodu, wolę odłożyć na inny, np pory roku :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:58.