![]() |
Odp: The Sims 3 Nie z tego świata - przedpremierowe dyskusje.
Aha, czyli uważasz, że ten, kto nie chce mieć potworów wydałby tylko 60 złotych, a ten, który chce mieć je wszystkie , to musiałby zapłacić 180zł ? :|
To chyba ci coś nie wyszło... Nie chcesz stworów, wyłączasz opcje i tyle. Koniec płaczu ... |
Mi koncepcja dodatku nie przeszkadza. Nawet go kupie, poczekam tylko, aż stanieje do 60 zł. Pomysł ciekawy, ale mogli dodać więcej stworów.
|
A po co więcej stworów, jest akurat w sam raz... Teraz spójrz, jeżeli przy 4 stworach marudzą jak nie wiem kto, to co by było, gdyby ich więcej dali... ;3
|
Ale inni by byli zadowoleni. :3 A nie, przepraszam i tak by nie byli. W końcu jesteśmy Polakami. A jak komuś się któryś nie podoba to może je wyłączyć i wszystko, a chyba im więcej możliwości, tym lepiej?
|
Cytat:
Proste. Ja poczekam na promocje, jaka kiedyś była w empiku, czyli kupujesz jeden dodatek drugi w cenie 50%. |
Ja to w zasadzie się cieszę, jak wydają coś, co mnie nie kręci... :P Nie korci mnie kupić i oszczędzam kasę. Do tej pory kupowałam wszystko jak leci, ale dotąd dodatki\akcesoria były jeszcze w miarę. Nawet w zasadzie nie żałuję, że kupiłam WP, chociaż absolutnie na wakacje nie jeżdżę, ale są te super kufry na duperele, i ciekawe ozdoby do piwnicy, w stylu egipskim. Ale to Katy-coś-tam i NZTŚ, to jak dla mnie masakra. Katy nie kupiłam i nie zamierzam. Nawet jakby mi to ktoś sprezentował, to bym nie zainstalowała. Z NZTŚ to jeszcze nie wiem, na 95% nie kupię, ale jeśli obejrzę obiekty z gry w necie i mi się spodobają, to może kupię. Tylko powyłączam wszystkie cudaki. No i właśnie nie wiem, jak to będzie z ceną, bo trochę głupio jest kupić dodatek o cudakach, a nimi nie grać... Dla nowego miasta i paru obiektów...?
|
Mi się ten dodatek nie podoba. O ile wróżki i elfy są wspaniałe to np. zombie czy wampiry i wilkołaki mi się nie podobają. Wystarcza " szlachetne i estetyczne" wampiry z Po Zmroku ale nie jakieś zombie gryzące partnerów i " zjadające je", przemieniające w pobratymców, obłędny wzrok simów . Dodatek "sztuczny" nawet w porównaniu z innymki, zbyt niue realistycznmy i trochę , a nawet batdzo obrzydliwy ( oczywiście to moje, a nie wasze zdanie).
|
na początku mi sie podobał ale się znudził.. xD ale bym wrózke czy wampa chętnie w CAS stworzyła moze bym wreszczie znalazla dla wampajera (xD) nie zielonkawą skórę znaczy skin ;)
|
Cytat:
|
ja na pewno tego dodatku nie kupię, nie interesuje mnie taka tematyka, szkoda kasy i zachodu, wolę odłożyć na inny, np pory roku :)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 11:58. |