![]()  | 

Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi. 

Może mi ktoś powiedzieć jak w Halloween Simem chodzić po domach i zbierać cukierki ? Bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji :-/ 
	 | 

Klikasz na drzwi domu sąsiada :) 
	(chociaż u mnie był dziś jakiś błąd i parę razy Simom znikała ta czynność z kolejki... Ale w końcu się udało)  | 

ja jeszcze nie mialam jesieni :) już mnie boli całe ramie od grania ! 
	 | 

Ja mam pytanie. Czytałam że wszystkie miasteczka w grze aktualizują się. Gram teraz w mieście z NZTŚ i zastanawiam się gdzie są te nowości.. -.-' 
	Gdzie ten dom strachów i ten kamienny pomnik z zielonymi oczami? :|  | 

Cytat: 

| 

Dom strachów jest dostępny jak chcesz ,,zmienić,, parcelę chyba w trybie kupowania =) 
	 | 

Cytat: 

Dom strachów jest obiektem festiwalowym (konkretnie jesiennym) i właśnie w tym czasie się pojawi. W zakładce ze szkołą/pracą jest napisane ile dni zostało do festiwalu. Kamień pogodowy łatwo odnaleźć na mapie, miejsce będzie oznaczone odpowiednią ikonką.  | 

Czy ktoś zauważył, czy doszły jakieś nowe pragnienia życiowe? Sprawdzałam, ale nic nowego nie zauważyłam. 
	 | 

Cytat: 

Przechodził juz ktoś przez przeziębienie? Bo moja simka parę razy w jesień wyszła na dwór bez parasola i zaraz zachorowała, dostała pragnienie, żeby iść na zastrzyk do szpitala, poszła, no i nastrójnik zniknął. A teraz jestem ciekawa jak wygląda przebieg simowej choroby. :D  | 

@up chroba? nic specjalnego. Z tego co zauwazylam to tylko kichaja itd i to trwa 2 dni i mozna wziac w pracy chorobowe i zostac w domu. 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:09. |