![]() |
Odp: 4 Pory Roku - proste pytania i odpowiedzi.
Może mi ktoś powiedzieć jak w Halloween Simem chodzić po domach i zbierać cukierki ? Bo jakoś nigdzie nie mogę znaleźć takiej opcji :-/
|
Klikasz na drzwi domu sąsiada :)
(chociaż u mnie był dziś jakiś błąd i parę razy Simom znikała ta czynność z kolejki... Ale w końcu się udało) |
ja jeszcze nie mialam jesieni :) już mnie boli całe ramie od grania !
|
Ja mam pytanie. Czytałam że wszystkie miasteczka w grze aktualizują się. Gram teraz w mieście z NZTŚ i zastanawiam się gdzie są te nowości.. -.-'
Gdzie ten dom strachów i ten kamienny pomnik z zielonymi oczami? :| |
Cytat:
|
Dom strachów jest dostępny jak chcesz ,,zmienić,, parcelę chyba w trybie kupowania =)
|
Cytat:
Dom strachów jest obiektem festiwalowym (konkretnie jesiennym) i właśnie w tym czasie się pojawi. W zakładce ze szkołą/pracą jest napisane ile dni zostało do festiwalu. Kamień pogodowy łatwo odnaleźć na mapie, miejsce będzie oznaczone odpowiednią ikonką. |
Czy ktoś zauważył, czy doszły jakieś nowe pragnienia życiowe? Sprawdzałam, ale nic nowego nie zauważyłam.
|
Cytat:
Przechodził juz ktoś przez przeziębienie? Bo moja simka parę razy w jesień wyszła na dwór bez parasola i zaraz zachorowała, dostała pragnienie, żeby iść na zastrzyk do szpitala, poszła, no i nastrójnik zniknął. A teraz jestem ciekawa jak wygląda przebieg simowej choroby. :D |
@up chroba? nic specjalnego. Z tego co zauwazylam to tylko kichaja itd i to trwa 2 dni i mozna wziac w pracy chorobowe i zostac w domu.
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 17:10. |