TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63971)

octavessens 24.06.2013 19:13

Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - wrażenia z gry

Dodatek mam od dawna, ale nie opisałem swoich wrażeń.
Daję 10/10. Ciuchy i meble są swietne. Fryzury zresztą też spełniają moje wymagania.
Czarownica daje mi najwięcej frajdy, wróżki są urocze i świetnie się nimi gra, dobrze dbają o ogród i robią świetne psikusy, aury są przydatne :) Wilkołaki są ciekawe, aczkolwiek denerwuje mnie, że dotknięci wilkołactwem mieszkańcy miasta biegają cały czas w wilkołaczej formie. Wampiry są chyba najbardziej dopieszczone, mają nowy ołtarz i nowe opcje. Dżiny, nic nowego.
A Moonlight Falls naprawde fajne, wiele wodospadów tam nie ma, aczkolwiek miasto ma swój urok

Searle 28.06.2013 08:50

Dla mnie od początku był to niepotrzebny dodatek i nadal tak uważam. Dla kogoś, kto lubi takie stwory w grze na pewno wprowadza dużo. Ja wolę takich stworów unikać, jeśli chodzi o moje simy. Na szczęście, oprócz zmian księżyca, nie odczuwam tego dodatku w grze.

anizali 28.06.2013 09:49

Cytat:

Napisał octavessens (Post 1724825)
Wilkołaki są ciekawe, aczkolwiek denerwuje mnie, że dotknięci wilkołactwem mieszkańcy miasta biegają cały czas w wilkołaczej formie.

Zgadzam się.
Nie ma na to jakiegoś moda poza wyłączeniem wilkołaków w opcjach? :|

miłośniczka zwierząt 30.06.2013 19:50

ja obecnie gram wróżka i muszę powiedzieć że fajne to jest bo wróżki również długo żyją tak, jak i wampiry.

Poskacper 09.08.2013 13:48

Wróżki: Podobają mi sie te domki dla wróżek, kupuję je nawet gdy nie mam ich w rodzinie :P Te psikusy są fajne, idę na festiwal i zaczaruję sima po czym pluje ropuchami albo stoi w samej bieliżnie :D No co tu jeszcze dodać, wróżkę oceniam na 10/10 :)

Wilkołaki: Fajne to polowanie , zamienianie się kiedy się chce, ciekawe interakcje są z nimi. Daję 9/10 , dlatego, że mam błąd, taki że: Tworzę wilczka, robię mu np. małe owłosienie, twarz jak u normalnego sima, a jak wyłączę i włączę grę wyglada jakbym mu nic nie zmieniał, nie wiem co to może być.

Czarodzieje: Czary są fajne, ale niektórych w ogóle nie używam. Raz kupiłem nagrodę przez którą czarodziej czaruje rękami i nigdy jego zaklęcia nie zawodzą, no cóż, czaruję , czaruję i bam! Nieudane zaklęcie - śmierć. No ale tak poza tym to podobają mi się. 9/10

Wampiry: Nie będę oceniał, bo praktycznie prawie się nie zmieniły. Tylko podoba mi się nagroda życiowa i błyszczenie na słońcu :)

Inne: Bujane fotele, fazy księżyca, alchemia, grzyby, ule, KOŚCIDLA! :D - super! 10/10 :D

Ocena ogólna: 9/10

+ Postacie nadnaturalne, a poza tym, to niby magiczny dodatek, a też wnosi dużo realistycznego :P
- Drobne błędy

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:01.