TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Problemy z grą (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=226)
-   -   The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=63973)

Laselight 08.09.2012 13:58

Odp: The Sims 3: Nie z Tego Świata - pytania i odpowiedzi

Cytat:

Napisał nmin (Post 1577306)
Laselight, wzięłam zdjęcie z Simspedii. Wóz cygański jest mniej więcej tam, gdzie zrobiłam niebieskie kółko, a pawilon znajdziesz na parceli oznaczonej czerwonym.

http://img40.imageshack.us/img40/1472/beztytuusyn.png

Dzięki , jak będę się bawić wróżką to tam się pobawię. Wóz sobie ustawiłam też w AP.

EDIT. Ja mam w domu Kościldę i czarodzieja i on nic nie reaguje na nią. Ma cechę Nocny Marek , nie ma odważnego , tchórza i nic takiego

ultraviolence 08.09.2012 14:18

Wiecie może, gdzie znajdę tę arenę do pojedynków dla czarodziejów? Chodzi mi dokładniej o nazwę parceli publicznej. Chyba wzrok już nie ten, bo nie mogę jej znaleźć :D

O! I podpinam się jeszcze pod pytanie BlackBerry:
Cytat:

Napisał BlackBerry (Post 1577334)
Hej mam pewne nurtujące mnie pytanie, bo nie wiem jak pojedynkować się z drugim czarodziejem nie wiem czemu, ale nigdzie nie znalazłam takiej opcji :|

@down:
Bluszczyk, Bindi, Juhas dziękuję za odpowiedź :)

neville 08.09.2012 15:03

Ultraviolence - żeby się pojedynkować musisz kliknąć czarodziejem na innego czarodzieja i wybrać opcję "magiczny pojedynek" lub coś w tym stylu

Chloé 08.09.2012 15:36

Cytat:

Napisał ultraviolence (Post 1577343)
Wiecie może, gdzie znajdę tę arenę do pojedynków dla czarodziejów? Chodzi mi dokładniej o nazwę parceli publicznej. Chyba wzrok już nie ten, bo nie mogę jej znaleźć :D

Chodzi o arenę mioteł? Też nie mogłam znaleźć parceli z tym przybytkiem więc go sama postawiłam w pierwszym lepszym parku.

By pojedynkować się z czarodziejem trzeba mieć odpowiednio wysoki poziom umiejętności magicznych, pojawi się nawet komunikat że teraz sim może wyzwać kogoś na pojedynek czarodziejski. Wtedy też będzie dostępna odpowiednia interakcja na wszystkich czarownikach.
Takie pojedynki mogą odbywać się wszędzie.

joutsenet 09.09.2012 00:08

Zombie zeżarły mi cały ogródek. jak ochronić moje roślinki ?

maciu67 09.09.2012 08:24

Dmuchawki, płot lub czarownica.

Płot nie zawsze chroni bo czasami zombie pojawia się na środku parceli.

Meona 09.09.2012 09:03

dodatek będę miała dopiero w następnym tygodniu chyba :(

czyli jak nie kupię (bo to chyba do kupienia?) dmuchawki to będę skazana tylko na czarownicę?
a i mam pytanko.. nie wiem czy było już podobne, nie przeglądałam całego tematu. czy są te opcje na wyłączanie magicznych stworów? jakie są? można wyłączyć poszczególne stwory czy jest tylko opcja na wszystkie naraz? może przegapiłam coś w temacie o nowościach z dodatku :P

maciu67 09.09.2012 09:20

Można wyłanczać wszyskie potwory z osobna np.wilkołaki ale nie moża wyłączyć zombie.
Trzeba wtedy wyłączyć całą pełnie.

Juhas 09.09.2012 09:41

Ultraviolence, arena mioteł jest w parku obok sklepu z eliksirami ;):)

easey 09.09.2012 09:47

Jest duzo nowych interakcji dla wampirów? Nie wiem jeszcze kiedy dostanę ten dodatek, a wydaje się coraz ciekawszy :D

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:40.