TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   Opowiadamy jak sobie gramy (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=578)
-   -   Coś z niczego (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=64027)

Cytryśnia 01.10.2012 19:03

Odp: Opowiadam jak gram by robaczek ;)

Drogi Robaczku!
Wysyłam do Ciebie ten uroczysty list drogą internetową abyś to zauważył. Mucha napisała to jak sądzisz "ostro" aby do Ciebie dotarło, że robisz jeszcze wiele błędów (gramatycznych, ortograficznych, interpunkcyjnych) i abyś je poprawił. Więc nie użalaj się nad sobą, rusz lewą i prawą głowicę mózgu umieszczonego w twojej głowie i napisz coś porządnego. I przede wszystkim przyjmij krytykę
Pozdrawiam marmolaaada

Alcioo :33 01.10.2012 19:06

Dobrze marmoladko, ale np. Ona to wszystko pisze, a jakoś nie widzę, że ona ma swoje OJSG... O co tu chodzi.. Nie wiem.. może niech najpierw sama się skrytykuje, a może potem innych.. Wiem, że napisała dobrze, ale troszkę dziwnie. Ponieważ dużo krytyki, a około 2 teksty tak je wyśmiała, że .. :? słówka mi zabrakło... :P

Uroczyście zamykam kłótniee.... ;) xD
I.... Przepraszam...

Stephenowa 01.10.2012 19:17

Bo pewnie masz wyłączoną autokorektę. -.-

Kuuurczę. Kłótnia zamknięta, więc skończę, powiem tylko coś na temat tego, że mucha nie ma swojego OJSG. No żesz kwa, czy nie dzielenie się swoimi simsowymi historiami nakłada na nią zakaz komentowania, krytykowania czy jeszcze nie wiadomo czego?! Nie, tak nie jest. Może nie zauważyłeś, ale ona nie czepia się zdjęć czy historii samej w sobie - tylko tekstu. Zna się na tym, to komentuje. I sądząc po jej wypowiedziach jestem pewna, że sama się do 'swoich' zasad (ortografia, interpunkcja, itp) stosuje..
Dziękuję, dobranoc.
Czekam na następny, może poprawniejszy odcinek. :)
Odpowiesz wreszcie, czy sam budujesz te domki? :)

Alcioo :33 01.10.2012 19:20

Ten Na Waikiki to tak 3/4 a tam ten to nie... ;) Ale mam kilka ładnych moich domków...

Chwalisława 01.10.2012 19:23

Ten na Waikiki to chyba nie 3/4 budowałeś tylko meblowałeś, a to jest 2/4.

Myrtek 01.10.2012 20:55

Oj Robaczku, Robaczku...

Nie mówię, że nie jest lepiej, ale również muszę dać Ci po łapkach.
Poprawiłeś się znacząco, ale znów powróciłeś do dawnego 'stylu'.
Zgadzam się z muchą - wytknęła Ci największe błędy, które są naprawdę śmieszne!
Podzielam również opinię Kicaj - to nie fotostory, Ty nie zamierzasz brać się za coś ambitniejszego, więc nie powinniśmy wymagać cudów na kiju.
Po prostu każdy ma trochę racji.
Piszesz trochę jak dziecko, ale nie każdy ma talent, co nie? :P

No cóż, historia warta braw na stojąco to nie jest, ale też nie powinniście zjechać go z błotem.
Choć fakt, że nasz Robaczek nie bierze sobie do serca rad, no ale taka jego wola.

Może kiedyś czymś nas zachwyci? Ponoć nauka czyni mistrza. W tym wieku rzadko zdarza się ktoś, kto pisze poematy. Po prostu chłopak lubi tak pisać i tego mu nie zabraniajmy. Jeśli chce robić głupie błędy, niech robi.
Myślę, że dalszy forumowy bulwers i zwracanie uwagi nic tu nie dają.
Po prostu trzeba komentować taką postać, jaka jest i nie sugerować niczego.

Pozdrawiam ;)

Chewbacca 02.10.2012 15:34

myrtek, moja rada - spójrz na swój przedostatni post i skonfrontuj go z tym co napisałaś wyżej. :) Przyganiał kocioł garnkowi a sam smoli.
Kicaj, jednak jakieś zasady interpunkcji itp. muszą być zachowane? Brak spójności w tekście, przykro mi, ale to się zwyczajnie źle czyta i tyle. Lepsze będą komentarze w stylu ''suuuper, fajna rodzinka''? Chyba nie.
Robaczku, nadal jest źle... Napisz to tak, żebyśmy my też wiedzieli o co Ci chodzi. Zwyczajnie, żeby nam się chciało to czytać. ;) I nie pisz tak infantylnych dialogów. < p r o s i >

Alcioo :33 02.10.2012 15:48

Robię przerwę w temacie..

Mam w ***** nauki więc przepraszam :( ;(...

Może w piątek coś wpadniee.....
Tak w piątek wszystko będzie dobrze w 98 % ? może być... ???

Stephenowa 02.10.2012 15:52

Jakich 98%?
Albo coś jest dobrze albo źle, nie ma półśrodków. :<
No,ale nie pozostaje nam nic jak czekać do piątku.

Myrtek 02.10.2012 15:54

Chewbacca - ja wiem doskonale co wcześniej pisałam ;)
Po prostu chcę wam dać do zrozumienia, że nie warto go pouczać. Prosi, przeprasza, lecz dalej robi swoje. Uświadomiłem sobie, że współpraca z robaczkiem to jak rzucanie grochu o ścianę. Osobiście nie podoba mi się to OJSG. Dlaczego? Bo autor nie szanuje swojego własnego działu.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 03:14.