![]() |
|
Odp: The Sims 3 Na studiach ZAPOWIEDZIANY
Zwykłą :) jakoś nigdy nie kupuję wersji limitowanych, bo są droższe, a w Saturnie tylko zwykła jest.
|
Hmmm... co tu teraz zapowiadać? Jak gra od trzech dni znajduje się w sklepach. Premiera w Polsce była szybciej niż "teoretyczna" premiera na świecie. Widziałem na pewnym zagranicznym blogu, że gra znajduje się u nich od początku marca, a więc? Z każdym dodatkiem tak jest. Z tego co pamiętam to jedynie sama podstawa do The sims 3 została wprowadzona na rynek równo z datą premiery. Ja osobiście kupię grę za kilka dni, bo ceny na pewno spadną, a nie sądzę, żaby pseudo maniacy tej gry wykupili cały zapas.
|
Ja swoje już instaluje :)) mam nadzieje, że niedługo będzie dział na ssy, bo uwielbiam je robić! :P
|
Ach... <33 A jednak rodzice sprawili mi ten prezent :3
http://i.imgur.com/uwIIo9K.png @mod: nieregulaminowe zdjęcie! |
A ja swoją kupiłam na empik.com bo zapłaciłam 85 złoty za wersję limitowaną. Tylko nie wiem przez to, czy będę mogła je odebrać już jutro, czy jak na Empik przystało diabli-wiedzą-kiedy. Niby pan mi w sklepie powiedział, że w dniu premiery powinno być, ale~
|
Taka informacja, elektroniczna wersja gry The Sims Studenckie Życie najtaniej w całym internecie (71 zł) w sklepie Twoich Simów - warto.
|
https://www.facebook.com/media/set/?...8715078&type=1 Tu jest kilka zdjęć ze SŻ.
|
Cytat:
|
Cytat:
Ooo ja za wersje limitowaną zapłaciłam 90zł! :P Nadal sobie nie pograłam, tyle co zainstalowałam to trzeba było zrobić zakupy :( właśnie wróciłam i zabieram się do tworzenia sima! :) |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:53. |
|