![]() |
Odp: Zadanie trzecie - głosowanie
Ja czytam, czasem coś nie coś skrobnę, ale pałką się przegięła.
Ruda, nie że coś, ale zachowujesz się jak rozwydrzony bachor. Wiesz dlaczego sporo osób wypomina wiek? Bo jako DOROŚŁA osoba, powinnaś schować swoją urażoną dumę do kieszeni i opierdzielać Kenny'ego. Wy zawiniliście? Wasz problem. Ach, NO tak. Trzeba sie wyżyć na Ginie, bo ma sie na niego focha czy cokolwiek innego. Haha dążenie do wygranej? Każdy chce wygrać, ale widocznie nie tak chorobliwie jak powietrze. To, które miejsce zajmiemy, bardziej wodzie (jak to mówimy na Śląsku) "Wisi, dyndo i powiewo, ale OK. Rudzielec - CHAMSKO odwracasz kota ogonem. Nie spinaj się, bo sytuacja jest nieprzyjemna dla każdego z nas. Co Wy chcecie udowodnić ujawnieniem wyników?! Ja to w sumie mam gdzieś, ale to było PONOĆ anonimowe. Cyrk, jakiś głupi cyrk z NICZEGO. Powinniście opuścić głowy i wycofać sie z pola bitwy. Dziękuje za uwagę, takie moje zdanie, ale pewnie i tak zaraz ktoś to przekreci. |
osoby takie jak Myrtek,Meggie zawarły w 100 procentach,co o tej sprawie w tej chwili myśle!
przemyślcie ich słowa albo dajcie już spokój (wybierzcie lepiej to drugie) bo atmosfera jest teraz niezbyt ciekawa przez to całe zamieszanie ;/ . |
Co do ujawnienia glosowania to jestem za. I to nie tylko przy tym zadaniu, ale przy ubieglych rowniez. Co prawda glosowanie bylo anonimowe, ale jako, ze uczestnicy maja watpliwosci, mysle ze sa podstawy by to zrobic ;)
SPC, nie wiem czy dobrze to zrozumialem, ale sadzisz, ze Gin spreparowal ta wiadomosc na FB? :| |
@up, na to wygląda.
Popieram Viperę. Błagam Was, dajmy już sobie z tym wszystkim spokój. Każdy ucierpiał na kłótni w jakiś sposób. |
Pffff, nie możecie wreszcie zamknąć tego tematu i dać temu wszystkiemu święty spokój?
|
Hola, hola ;) To jeszcze nie koniec, przynajmniej nie na razie.
Mały Screen pewnej drużyny.. Kilka osób dostało takie coś. http://i.imgur.com/je5Qe9g.png Oraz wieczorkiem prawdopodobnie wpadnie jeszcze jeszcze jeden Screen, który przedstawia winę szanownego Creatora -.- Ch edit: usunęłam znaczniki, nie rozjeżdżamy forum :) |
No każdy ucierpiał a wszyscy i tak po mnie jedziecie. Tak jakbym ja była ta feee a wy najbardziej pokrzywdzeni.
Nie będę przepraszać po pięćdziesiąt razy i nie mam zamiaru przyznawać się do czegoś co sobie można nabazgrać w photoshopie. Zejdźcie ze mnie, bo wasze hejterstwo przechodzi już wszelkie granice, znajdźcie sobie inny obiekt do "torturowania", wszystko ma swoje granice do cholery. |
Wydaje mi sie, ze ro jest zartobliwie napisan, czyli nie na serjo. ; l
|
ja *******e
incepcja. |
Ja też się muszę wtrącić.
Te kłótnie niczego nie dają. Po co się awanturować o byle głupotę? Cała ta dyskusja jest bez sensu. I nie wiedziałam, że wolno powietrze nazywać "kartonami". |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:38. |