![]() |
Odp: Simowe Lowe
Ano ma tyle, chciałem, żeby było dużo, aż w końcu pobrałem jakiś package, gdzie każdy piercing jest na mordzie, więc why not <3 Co do oczu - wiem, też mi się wydawają za duże ;D No i z kapelusikiem też najbardziej mi się podoba sesja (choć najlepsze zdj. uważam za ostatnie).
A co do oczu i cery - inspiracja :D |
Ha! Tak czułam, że jednak zrobisz tą ciemnoskórą postać :D
Zdjęcia i ubiór są świetne, świetnie oddają nastrój ;) No i mimo tej "łysości" jest okej, zresztą wygląda dobrze w obydwu odsłonach. Co do piercingu, ja tam nie przepadam. Pewnie zrobiłabym jej mniej, ale to twoje i ciebie pokazuje. Jestem jak najbardziej na tak ;) |
Nie wyróżnię się w opinii, bo mi również simka podoba się najbardziej w stylizacji z kapeluszem. :) Wg mnie najlepsze jest pierwsze zdjęcie, ale wszystkie pozostałe również są świetne, takie artystyczne... :P Cała prezentacja intryguje stylem, innością - czegoś takiego w temacie z simami jeszcze nie było. 11/10
|
Dziękuje kochani :**
Może ktoś jeszcze coś? Jako spóźniony prezent urodzinowy dla mnie (przy okazji; odbyły się one wczoraj :<) |
Po pierwsze: Happy Birthday! :)
A po drugie: Simka mi się podoba :) |
Och, dziękuje, nie spodziewałem się ;D
Cóż, skoro więcej z was nie wycisne, to przedstawię kolejną Simkę: Alka. Chyba wystarczy :-) :D |
Onienienie przesadziles z twarzą ;_; Śliczne oczy, piegi i usta <3
|
Chyba nieco przesadziłeś z masą nosa i rozstawem dziurek (są za blisko siebie), no i jest trochę za wysoko.
Widzę, że zmieniłeś soczewki na eruwenowskie, co popieram, bo to jedne z moich ulubionych :D I osobiście zmieniłabym kolor szminki na jakiś bardziej cielisty. Poza tym super ;) |
Alka jest piękna, ma genialne kości policzkowe. Świetnie Ci wychodzą sesje. Są takie artystyczne :P
A ta poprzednia, której imienia niestety nie pamiętam też jest piękna. Super miałeś pomysł z ciemną karnacją i niebieskimi oczami. Wyszła tak... inaczej, oryginalniej (wow, w tym temacie to taka rzadkość!!! :P). Ostatnie zdjęcia jest najlepsze. Obydwie simki mi się bardzo podobają. :) |
Uwielbiam takie brwi, im bardziej nie pasuja do simki tym lepiej :D Ma fajne usta i kolor oczu, nie podobają mi się wlosy. Aaa! to ostatnie zdjecie ... ta sukienka, musze ja mieć! jest mega ;) Zapraszam do skomentowania moich ;)
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:02. |