![]() |
Odp: Wejdz, zobacz, ocen.
Czy ktos jeszcze pokusi sie o komentarz :D?
|
Ja się pokuszę... ;P Jeśli chodzi o twarz simki - przykład idealnego piękna, trochę nieprawdziwa, ale bardzo ładna. ;) Podoba mi się również stylizacja. Fajne ubranie i fryzura. Wygląda jak turystka, albo podróżniczka. Pewnie gdzieś po drodze przytrafił się jej wypadek i stąd ta rana na oku... :fun:
|
Elwiara u mnie z miejsca zaplusowała kolorem włosów, bardzo jej pasuje, dodaje takiej zadziorności. :) Bardzo mi się podoba jej twarz, chociaż wygląda nieco dziecinnie, co mi nie do końca pasuje do nieulękłej podróżniczki, na którą ją chyba wykreowałaś. No i ta rana/blizna mi się do końca podoba - niby czyni ją w pewien sposób wyjątkową, oryginalną, ale ja nie lubię takich udziwnień u Simów. Jej usta wydają mi się trochę przesadzone, za grube. Za to jej piegi są przesłodkie, piegowatych Simów akurat uwielbiam. :)
Także ogólnie tylko ta rana i zbyt duże usta mi przeszkadzają, poza tym Elwira jest cudna. |
Twoje simki są bardzo realistyczne, sama nie potrafię takich robić, więc zazdroszczę ci, że Ty potrafisz :D
Elwira jest taka... tajemnicza, tak sobie skojarzyłam. Ta krew dodaje jej takiego temperamentu, a całokształt daje wrażenie takiej hardej baby z krwi i kości :D haha wiem, że mam dziwne skojarzenia, no ale trudno, w każdym bądź razie, simka jest bardzo ładna i dopracowana. |
Dziekuje za komentarze! A teraz cos nowego, ogolnie zrobiona na szybko, miala byc taka ala piratka, cyganka, a w koncu zrobilam z niej cos w stylu kelnerki? Nie wiem, oceniajcie sami :D
Znudzona Katarzyna :D : http://i.imgur.com/OKsBJrH.jpg http://i.imgur.com/GPe2OCr.jpg |
No rzeczywiście wygląda na znudzoną. :D
Ogólnie całkiem fajna, widać, że z charakterkiem. Przyczepiłabym się do stroju, nie trafił on w moje gusta. Fryzura według mnie pasuje do simki, makijaż właściwie też dobry. Moja ocena: 8/10 |
W Kaśce nie podobają mi się jedynie soczewki (no i stroju, ale skoro roboczy, to nie narzekam), poza tym jest spoko :D
|
Mnie się Kaśka podoba, taka swojska baba :D Na tym kończę mój komentarz :D
|
Jest super, twoje kolejne simki coraz bardziej mi się podobają! :) Ta ma genialny styl. Nie mogę oczu oderwać, jest idealna. :3 10/10 i czekam na kolejne simki (a może sim tym razem? :D).
|
Bardzo ładna Sima, ma moim zdaniem idealne proporcje twarzy. :) Strój nie jest zły ogólnie rzecz biorąc, tylko buty bym wymieniła, bo wyglądają dziwnie z tymi zagięciami przez niedopracowaną teksturę, trochę jakby na łydkach były nieumiejętnie domalowane w Paintcie. :P
Natomiast twarz, fryzura, ogólnie aparycja Kaśki - mega. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 00:17. |