![]() |
|
Odp: Zadanie Drugie - Głosowanie
Cytat:
Hm generalizujac, bo przez moje wycieczki ofc sie spóźniłam, nic nowego :) kiedy zajrzałam do tematu pomyślałam: 'Nasza praca całe szczęście jest najlepsza - estetyczna i zabawna. Praca z opłatkiem nie poraziła po prostu graficznie, 4 poraziła mnie humorem w negatywnym znaczeniu - podróba snikersa nooołp, mimo ze trzymała sie kupy - min. ten sam font. Ziemia - znowu Kevin jezuuuuu ile mozna, za to dobre rozwiązanie graficzne. Gratuluje zwycięzcom :) można powiedzieć że z pozostałych trzech Ziemia była lepsza niż reszta, estetyczna i zabawna. Mnie co prawda drażni juz Kevin dramatycznie, 'symbol' świąt, bo już się przejadł po prostu :D Humor ogółu wszystkich prac nie rozwalił, także nie ma co sie pieklić, ciężkie zadanie jeśli mowa o komizmie - chodzi o to by trafić nawet nie w najlepsze poczucie humoru a najbardziej powszechne tak naprawdę ;) PS aha no i nie wiem jak wam, ale mi kojarzą się bogate święta ze świecącą się choinką ( kiedys to były świeczki zamiast lampek i czasami je zapalam :P) i ciepłym kakaem i kominkiem. Nie ognia wina, że odgrywa dużą rolę w święta. Również powietrza, że bywa wszędzie haha:D |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 08:48. |
|