![]() |
Odp: Forumowe VS
Ja nie wiem jak to się stało, że przeoczyłam tą listę osób... Albo ją dodałeś po tym jak ja byłam w tym temacie, w każdym razie hmm... czekam na ten filmik. :D
|
Cytat:
Maly bonusik [IMG]http://i61.************/10dv445.jpg[/IMG] Wlascicielka simki sie poznaje? :D |
@up: TAK :D (choć to właśnie lodówka, o ile to ona, naprowadziła mnie na właściwe tory!) :P
|
Cytat:
Ale jedzenie nie bedzie motywem przewodnim twojego wystapienia... chociaz... w sumie to bedzie :lol2: XDDD |
Myrtek to Lara Croft? : O
|
Caesum, najwidoczniej, tak Myrtek chciala sie prezentowac :P :D
A teraz pytanie do ogolu. Niespodzianka mi sie nieco rozrosla i obecnie ma gdzies 10 minut. Zastanawiam sie, czy nie podzielic jej na 2 czesci. Jedna miala by niecale 4 minuty i byla by bardziej wstepem, poniewaz wiekszosc smaczkow pojawilaby sie w drugiej. Chcialbym wiedziec, czy dacie rade wytrzymac jeszcze z 1-2 tygodnie (wydanie w calosci), czy moze chcielibyscie juz zobaczyc ta czesc pierwsza? :D |
Pokaż już pierwszą część, a nie pytasz głupio :D Lepiej zobaczyć cokolwiek, bo nie mogę się doczekać! :D
|
Daaaj nam pierwszą część :D
|
|
ahahahah, różowa pantera XDDD
Don jaki przystojny, woah Nysia jaki w**** ahaha, czarny charakter :x "a teraz *****iste reklamy" sikam XD "ogólnie masz wy***ane na sprzątanie" rewolucyjny produkt z czarnobyla XDDDDDDDDDDDD genialne! Myrtek, świetna rola :) Perpleksa to mi szkoda :(( legenda forum uśmiercona w tak podły sposób XD czemu Pantera wchodził tak dziwnie po schodach? w Bridgeport trochę pusto, ale to simsy :C ej czekaj, czekaj :O perpleks powrócił! awww Ogólnie to świetnie Ci to wyszło! Nagrywaj dalej, mam nadzieje, że nie będziemu musieli czekać tak długo jak na ten odcinek. :) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:47. |