TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 2: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Mroczny Kosiarz (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=9875)

Albee 10.08.2005 19:55

Hm... mi znika Kostucha w taki dziwny sposob ze zaswieca sie bierze rece do gory krzyczy i znika. Nigdzie nie idzie tylko znika :O

PS: Jak zrobic zeby BABKA urodzila kosmite!??! Ja chce tak!!! Biore teleskop co noc a ja nikt nie porywa ;( THX za uwage ;>

Aldenka 10.08.2005 20:41

Musisz poszukac w wyszukiwarce temat o teleskopie, tam gdy tylko sie spojrzy porywa ci sima plci meskiej i zapyalaja lub zaplodniaja:P nie wiem ktore wyrazenie bedzie bardziej stosowne:) wiecej masz tutaj http://forum.thesims.pl/showthread.p...light=teleskop

Albee 10.08.2005 22:39

Very thx :* to ja sie niedlugo podziele wrazeniami jak to bylo gdy mi porwali sima :lol:

Guralka 11.08.2005 06:15

Mi nigdy simka nie zaszła w ciążę po porwaniu. U mnie zachodzą tylko mężczyźni :P

apes666 11.08.2005 07:41

Cytat:

Napisał Albee
Hm... mi znika Kostucha w taki dziwny sposob ze zaswieca sie bierze rece do gory krzyczy i znika. Nigdzie nie idzie tylko znika :O

PS: Jak zrobic zeby BABKA urodzila kosmite!??! Ja chce tak!!! Biore teleskop co noc a ja nikt nie porywa ;( THX za uwage ;>

Znajdź jej kosmitę :hmmm:
na stronie sims2.ea.com jest mnóstwo skinów kosmitów - wprowadź do gry, wyprodukuj faceta i poznaj ich ze sobą.

Margierytka 11.08.2005 08:01

Cytat:

Napisał Albee

Najszybciej porywaja sima jak zmienia dom. Tzn wprowadza się do nowego. W pierwszą noc po przeprowadzce najczęściej zdarza się porwanie. I nie należy nakazywać simowi patrzenia przez teleskop tylko on sam musi z własnej woli iść do teleskopu. Ja takiego sima trzymam przez pół dnia bez rozrywek - karmię, poję, kąpię, zapewniam mu towarzystwo, wypróźniam, a przed 22-tą każę iść na dach. Spragniony rozrywek sim zawsze się wtedy przyssa do teleskopu i kłopot gotowy.

patrysiaz1992 11.08.2005 13:53

Cytat:

Napisał Ixi
Tylk, że jest jeden problem :/ Jak już weźmiesz kosiarza do rodziny (tak jak powiedziałaś) To on pojawia się przy skrzynce pocztowej, odwróci się i znika :/

To może u ciebie, bo u mnie był cały simowy dzień... przez ten czas oglądał TV, gadał z simami i korzystał z kibelka :P. Dopiero potem się zakręcił i gdzieś zniknał... :]

Lord Voldemort 11.08.2005 14:20

Cytat:

Napisał patrysiaz1992
To może u ciebie, bo u mnie był cały simowy dzień... przez ten czas oglądał TV, gadał z simami i korzystał z kibelka :P. Dopiero potem się zakręcił i gdzieś zniknał... :]

fajnie masz. moi to nie działa ;) pokombinuje ejszcze i spróbuje bo mam dobry pomysł żeby zabić śmierć! fajnie by to wygldało ;) śmierć po śmierć

Selena 11.08.2005 17:25

Cytat:

Napisał patrysiaz1992
boolProp testingCheatsEnabled true.
Jak przyjdzie kostucha bierzesz pauzę. Klikasz z shiftem na sima i wybierasz opcję: "Więcej" potem "Spawn..." -> "Tombstone L and D". Pojawia się taki grób Klikasz na niego i wybierasz: "Add to family"-> Mroczny Kosiarz. Odblokowujesz pauzę i... kostucha w rodzince ;)

U mnie nie ma takiej opcji ;( Jak już mroczny jest na chwile, robie pause i nie mogę kliknąć, aby jeszcze raz był w rodzinie. Bo przez ten moment jest, więc nazwa "mroczny kosiarz" znika, gdy on na tą chwile jest w domu, zapałzowany ;(;(;(

Albee 11.08.2005 17:51

My Kosiarz w rodzinie ;)

Fiu...ja juz mam trzech Kosiarzy w rodzinie. A to latwe ;) wpiszcie kod BoolProp TestingCheatsEnabled on. W trybie budowania rodziny nacisnijcie "Shift+N" pojawi sie komunikat i juz macie duuuzo rzeczy m.in. Skóra Kosmity, Oczy Kosmity, Ubranie Kosiarza, Ubranie Strażaka, sprzątaczki, policjanta,złodzieja itp. itd. I powiem ze jest super. Wezcie se sima stwozcie ktory ma na imie "Mroczny Kosiarz" i juz bedzie bara-bara z nim :D Smiszny sposob. Ale dobry ^_^

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 06:11.