Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje
Cytat:
Napisał Nightfall
(Post 1394869)
Ja pragnę zauważyć tylko, że Agnieszka Zadek a Pani Zadecka to zupełnie dwie różne osoby.
Ja sobie obejrzę te gameplaye jutro, jak mój jakże cudowny internet się w końcu ruszy i nie będzie ładować na przykład trzydziestosekundowego filmiku w pół godziny. Może jutro będzie lepiej.
|
Dokładnie, Pani Zadecka i Agnieszka Zadek to dwie różne osoby, myśl, że jest to jedna i ta sama simka wzięła się od wymysłu fanów, angielskich fanów u których obie panie mają na nazwisko Crumplebottom (w polskim języku można to tłumaczyć jako "zmarszczytyłek" :D ). Tak więc jest to fantazja, nie potwierdzona przez twórców. Na angielskiej wiki dotyczącej simów pani Zadecka i A. Zadek występowały w dwóch różnych artykułach, teraz chyba tam podają ją jako jedną simkę, ale nie pamiętam dawno nie zaglądałem, tak więc to, że Agnieszka Z. jest w SV nie oznacza, że nie może się pojawić w którymś dodatku, chociaż szkoda, że nie będzie jej już teraz (gdyby była to by ją zapowiedziano na bank) bo była to chyba najbardziej charakterystyczna postać niezależna, a na pewno najbardziej lubiana:D Chociaż mi osobiście brakuje np. Tragicznego Klauna też był fajny, chociaż irytujący, w TS2 zastąpiony przez Towarzyskie Króliczki, a teraz wygląda na to, że podobną rolę przejmie Wymyślony Przyjaciel, tylko że on nie będzie się pojawiał w momencie kiedy simowi brakuje kontaktu z innymi simami, a po prostu będzie fantazją z dzieciństwa do zabaw :D
|