TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Narutoman 18.06.2011 10:25

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Cytat:

Napisał nmin (Post 1406675)
Mam nadzieję, że pojawi się jakiś mod na zwiększenie ilości osób i zwierząt na parceli. W mieście kilkuosobowa rodzina będzie miała psa lub kota, albo i dwa zwierzaki - ok, ale co, jeśli w tym nowym otoczeniu, zapewne przypominającym wieś, zechcę mieć kilkuosobową rodzinę i każdej osobie dać własnego konia, a do tego jeszcze pies czy kot?

Ciekawa jestem, czy dzieci będą mogły jeździć, mam nadzieję, że tak.

Chyba raczej nie :/
Nastolatki to na pewno, ale nie umiem sobie wyobrazić dziecka na koniu

nmin 18.06.2011 10:41

Cytat:

Napisał Olaf (Post 1406679)
Chyba raczej nie :/
Nastolatki to na pewno, ale nie umiem sobie wyobrazić dziecka na koniu

Może będzie jakaś możliwość. Umywalka też jest dla dziecka za duża, a jednak podczas mycia rąk automatycznie pojawia się stołeczek, na którym może stanąć. Albo może na źrebaku ;)

Narutoman 18.06.2011 11:01

Cytat:

Napisał nmin (Post 1406685)
Może będzie jakaś możliwość. Umywalka też jest dla dziecka za duża, a jednak podczas mycia rąk automatycznie pojawia się stołeczek, na którym może stanąć. Albo może na źrebaku ;)

Konie są o wiele wyższe, i nie sądze żeby na źrebaku można było jeździć

EDIT:

No może że bedzie jakaś mała drabinka ;)

nmin 18.06.2011 11:08

Mogłaby być opcja "poproś dorosłego o podsadzenie na konia" i warunek, że koń dla dziecka nie może być narowisty, albo że dziecko nie może wyjechać na koniu bez dorosłego... Tak sobie marzę ;)

mrakad133 18.06.2011 12:03

jeszcze lepiej by było gdyby były kucyki, wtedy dzieci bez problemu mogłyby na nich jeździć :)

anie_1981 18.06.2011 12:35

Fajnie, że będą te drobne stwory, ale z tego co przeczytałam, szynszylę muszę sobie złapać sama... :P Bo biegają luzem po mieście, czy tak? Tego ostatniego zdania nie bardzo zrozumiałam. Mogę adoptować fretkę np, ale coś z tą fretką.

"Also, real life pets these days are no longer commonly restricted to just the three genus that are included in the game. Pet lovers that would like to adopt ferrets, chinchillas, rabbits, and others are being left out of the fold."

Żródło

nmin 18.06.2011 13:07

anie_1981, mój angielski nie jest wybitny, ale rozumiem to mniej więcej tak: "W realnym życiu zwierzęta nie są ograniczone tylko do trzech gatunków zawartych w grze. Miłośnicy zwierząt, którzy chcą adoptować fretki, szynszyle, króliki i inne, zostaną pominięci".

Miejmy nadzieję, że się mylę ;)

DiamentowaSimka 18.06.2011 17:39

Właśnie zwierzaki sims 3 będą bardziej rozbudwane czyli np: jazda konna,cechy dla psów,gekony jaszczurki i takie tam gady,będą zajefajnie

anie_1981 18.06.2011 20:36

nmin, tego się właśnie obawiałam, ale nie byłam pewna swojego tłumaczenia. Z reguły wyrażenie "Left of the..." znaczy mniej więcej tyle co "pozostawiony na zewnątrz.... "

TheSims3Fan 19.06.2011 06:18

Cytat:

Napisał anie_1981 (Post 1406712)
"Also, real life pets these days are no longer commonly restricted to just the three genus that are included in the game. Pet lovers that would like to adopt ferrets, chinchillas, rabbits, and others are being left out of the fold."

Ponadto, prawdziwe zwierzęta życia w tych dniach nie są już powszechnie ograniczona do zaledwie trzech rodzajów, które są zawarte w grze. Miłośnicy zwierząt, które chciałyby przyjąć fretek, szynszyli, królików i innych są poza fałdu. Cos takiego wyszło w translatorze :)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 22:58.