TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Co chcielibyście zmienić? (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=38275)

Vanitas 04.11.2011 13:05

Odp: Co chcielibyście zmienić?

Myślę, że aktualny rozmiar jest dobry. Jeśli ktoś zechce jeszcze dodać tekst i obrazek o wysokości 150 sygnatura będzie zajmowała za dużo miejsca. A obrazek zawsze można przyciąć.

Narutoman 04.11.2011 13:43

Chciałbym żeby limit czasu pomiędzy postami był krótszy, albo najlepiej żeby w ogóle go nie było

Vanitas 04.11.2011 13:46

Limit jest taką prymitywną zaporą anty spamową. A jeśli limit przeszkadza to należy się dwa razy zastanowić przed wysłaniem posta ;)

Cloudy 04.11.2011 14:50

No tak, ale obrazek o wysokości 150pixeli nie zajmuje AŻ tak dużo miejsca, a taki o wysokości 100 ciężko zrobić, tak aby wszystko było widać.
Albo chociaż 130.
Ale to tylko moja taka propozycja, da się bez tego żyć :D

Mroczny Pan Skromności 04.11.2011 16:37

Co do sygnatury, po części zgadzam się z Cloudy, czasem przydałoby się chociaż te 120 wysokości.

Zaś co do propozycji limitu czasu - nie popieram tego pomysłu, chociażby ze względu na to, że jego autor udziela się głównie w dziale zdjęcia z gry, a jak wiemy, aby cokolwiek w nim ocenić, trzeba najpierw dokładnie to obejrzeć, a to zajmuje nieco czasu ;)

ddo bwayo 04.11.2011 16:48

^i w offtopie, zaspamował by na całkiem :P

Zawsze można ustalić, że +10 pixeli wysokości = -1 linijka tekstu.

Narutoman 05.11.2011 14:36

Cytat:

Napisał chrupek (Post 1469690)
[...]jego autor udziela się głównie w dziale zdjęcia z gry[...]

Wpadłem na ten pomysł z myślą o offtopie, a dokładniej o temacie ''liczymy do miliona,, mógłbym liczyć znacznie szybciej i nie czekać jeszcze te 17 sekund...

I nie udzielam się tylko w zdjęciach z gry, często przebywam też w dziale o The Sims 3, w forumowych grach i ostatnio zaciekawiła mnie nasza forumowa gazetka. :)

Mroczny Pan Skromności 05.11.2011 16:39

W sumie to całkiem logiczne, przecież to czekanie zabiera Ci cenne sekundy życia!
No nie przesadzaj, chyba nikt Ci nie każe pisać tam co drugiego posta.

Narutoman 05.11.2011 17:30

Ale te sekundy tak się ciągną! :/

Zmniejszyć limit!

Vanitas 05.11.2011 17:33

Naprawdę z tego co wiem nikt z moderacji nie ma tak słabego wzroku, żeby nie przeczytać zwykłego tekstu.

Zmniejszenia limitu NIE BĘDZIE. Kiedyś (zresztą w tym temacie) dyskutowaliśmy o tym i nic z tego nie wyszło.

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 05:46.