![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
Mój problem polega na tym,że: instalowałam wszystko od nowa,jak trzeba,po kolei,aktualizowałam po drodze grę i na końcu wrzuciłam package i sims3pack. No i z tymi ostatnimi właśnie mam problem: nie mogę nic stawiać na meblach cc,a krzesła "włażą" na stoły. Szukałam wszędzie i nie wiem co robić!
|
Cytat:
|
Hmm.. To faktycznie problem.. Może masz jakieś mody, które tak Ci bugują grę? Ale to już nie moja działka, na tym się niestety nie znam..
|
Nie używam niczego poza oficjalnymi dodatkami do gry.
|
Mam znowu problem z moją rodziną w the sims 3 :(
Sytuacja u mnie jest taka: Weszłam do rodziny Lotario by pousuwać wszystko z ich wyposarzenia i ok ale jak klikam np tryb kupowania to jakieś czarne kwadraty mi wyskakują o.O i tak samo w budowaniu :( i pojawiał się co chwilę błąd zapisu 12 :( próbowałam zapisać w podglądzie miasta ale to samo ;( aż mnie w końcu do pulpitu wywaliło ;(.Co ja mam zrobić w tej sytuacji? reinstalka nie wchodzi w rachubę pomoże ktoś? |
Użyj opcji 'zapisz jako', z pewnością pomoże na błąd zapisu.
|
Nie grałam chyba ze dwa lata, ale niedawno odkopałam zacne Simsy ;) Chciałam simom nieco ułatwić życie i podnieść im umiejętności, poziom kariery, nastrójniki i potrzeby, ale albo mi się wydaje (lub myli z TS2) albo testingcheatsenabled true miał kiedyś bez porównania więcej opcji? Klikając z shiftem na skrzynkę działają tylko niektóre opcje - np. kiedy wybieram poziom kariery, nic się nie dzieje. Klikając na sima mam tylko cztery opcje, co wydaje mi się śmiesznie małą ilością, wydaje mi się, że było tego multum. Również przesuwanie myszką poszczególnych pasków nastroju i umiejętności nie działa. Co do pieruna? Nie pamiętam, na ile to ważne, ale moim ostatnim dodatkiem jest Pokolenia.
|
Beep ja mam ostatnio to samo co Ty. Ledwie pare opcji z testingcheatsenabled true. Poziomy karkiery też nic nie dają a w dodatku jest tak mało tam karier do wyboru, że.. nie ma piosenkarek itp..
Dodatkowo urodziła mi się simka w grze - rodzinie którą gram i jej nie widać. Sim wykonuje z nią interakcje typu wyściskaj, przewijaj, ale automatycznie gdyż ja nie mogę nic kazać zrobić bo jej nie ma i nie ma na co kliknąć. Pojawiła się tylko taka pręga wzdłuż domu od powrotu ze szpitala - koloru ciała sima xD Czy to aby może być to moje dziecko ? :P nie można nic na to kliknąć. Bardzo chciałabym, aby ten dzidziuś sim się uwidocznił. Proszę o porady. Dodam, że resetSim nie działa. |
@up to wina ściągniętych simów ze zbugowanymi ciuchami z internetu, prawdopodobnie z giełdy wymiany. Małe dzieci i dzieci też mają te ubrania i stają się potworkami bo są to wadliwe ciuchy przeznaczone dla dorosłych. Niemowląt nie widać w ogóle bo stają się rozciągniętą teksturą. Aby uniknąć tych błędów w przyszłości trzeba będzie odinstalować dodatki z GW. A jeśli Ci na nich zależy to zmiana grupy wiekowej pozwoli uwidocznić dziecko i wtedy będzie można zmienić te pechowe ubranie.
Zawody na skrzynce pocztowej obejmują tylko pełne prace, profesje i samozatrudnienia już nie. |
Ja też mam te nagie ubrania. Można je jakoś usunąć bez renstalki?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:46. |