TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

neville 19.06.2011 08:34

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

Ty nie tłumacz w translatorze bo widzisz co wyszło xd
Ucz się anglika. :P

anie_1981 19.06.2011 10:08

Chodzi właśnie o to ostatnie słowo "fold", bo ma ono kilka znaczeń.

http://pl.bab.la/slownik/angielski-polski/fold

No i bądź tu mądry...

mrakad133 19.06.2011 10:29

ja wszędzie szukam jakiś nowych informacji o zwierzakach, ale nic nie mogę znaleźć, bo piszą teraz tylko o tym miejskim życiu... :/ a bardzo bym chciała się dowiedzieć więcej o zwierzakach, więc bardzo proszę, jakby ktoś coś na ten temat znalazł, mógłby dodać tu na forum :)

nmin 19.06.2011 10:33

Dodatek wychodzi dopiero za cztery miesiące, pierwsza fala newsów przeszła i na pewno nie będzie nowych informacji co parę dni, bo nie byłoby już o czym pisać, a przed samą premierą też muszą nas czymś zaskoczyć, żeby zachęcić...

miłośniczka zwierząt 19.06.2011 16:07

dokładnie na pewno pod koniec wakacji pojawią się nowe informacje na temat zwierzaków. Bynajmniej ja ma taką nadzieję.

Ejak 19.06.2011 16:29

http://www.youtube.com/watch?v=O5OMp...feature=relmfu

Nowy zwiastun, jeśli już został dodany to przepraszam, ale dawno nie wchodziłem na to forum.

Karel13 19.06.2011 16:42

Ejak: Najlepiej popatrzeć na datę dodania zwiastuna do youtube :).

anjanka 20.06.2011 04:09

Witam fanów The Sims! Naprawdę chciałem przekazać te informacje szybciej, ale był to szalony tydzień dla naszego zespołu. Dziękuję za cierpliwość :)

Ogłoszenie dodatku The Sims 3: Zwierzaki wzbudziło wiele ekscytacji w naszej społeczności, zrodziło również wiele pytań dotyczących Edycji Limitowanej, na które chcę udzielić odpowiedzi. Edycja Limitowana jak zawsze będzie zawierać więcej rzeczy niż wersja podstawowa. Cała ekipa The Sims chce tworzyć dla graczy jak najlepsze rzeczy, które wszyscy użyją w swych grach.

Gracze, którzy zakupią Edycję Limitowaną, dostaną fajne miejsce dla swych Simów, co uważamy za wspaniałą wymówkę do złożenia zamówienia przedpremierowego. Sklep zoologiczny będzie miejscem dla Simów, gdzie będzie można kupić obiekty tylko dla pupili, a nie zwierzęta. Natomiast jeśli wolisz czekać na recenzje i kupić grę na wyprzedaży, nie ominie cię cała zabawa - będziesz mógł kupić te obiekty z naszego katalogu. (Prawdopodobnie chodzi o Store).

Jako programiści/producenci mamy wielkie szczęście mając tak wielką grupę zwolenników, którzy dzielą się z nami swymi przemyśleniami i pomysłami. Jesteśmy pewni, że robimy wspaniały dodatek, w który każdy będzie miał szansę zagrać. Jesteśmy bardzo podekscytowani robiąc dodatek Zwierzaki dla fanów, którzy nas wspierają.

Dziękujemy za wasze wsparcie,
Graham - Producent Sims 3

Pytania i Odpowiedzi

Q: Co zawiera dodatek The Sims 3: Zwierzaki - Edycja Limitowana?
A: Edycja Limitowana zawiera:
- Sklep zoologiczny, który możesz umieścić w dowolnym świecie w Sims 3
- Kasę fiskalną, która pozwoli ci zmienić parcele społeczną w parcelę typu sklepu zoologicznego
- Pewną liczbę dodatkowych obiektów, o których chętnie porozmawiamy w przyszłości.

Q: Czy Edycja Limitowana kosztuje więcej niż zwykła wersja?
A: Nie, Edycja Limitowana kosztuje tyle samo co zwykła wersja.

Q: Czy sklep zoologiczny to tzw. "Rabbithole"? (miejsce gdzie Sim wchodzi i znika)
A: Nie, sklep zoologiczny to w pełni funkcjonalny, otwarty budynek. Możesz widzieć swych simów w środku, będzie tam kasa fiskalna i sprzedawca, który sprzeda ci potrzebne rzeczy. To pozwala ci tworzyć twój własny sklep według twych wytycznych.

Q: Jeśli nie kupię Edycji Limitowanej, czy będę mieć w grze wersję alternatywną tego sklepu, np. sklep zoologiczny typu "Rabbithole"?
A: Nie, jedyny sposób by zdobyć ten sklep to zakup Edycji Limitowanej. Nie będzie takiego sklepu w standardowej wersji dodatku Zwierzaki.

Q: Czy jeśli nie kupię Edycji Limitowanej ze sklepem zoologicznym, to nie będę mógł mieć zwierząt?
A: Nie martw się; na pewno będziesz mógł mieć zwierzaki w grze. Podczas gdy nie ogłosiliśmy jeszcze wielu nowych funkcji związanych z dodatkiem Zwierzaki, owy sklep zoologiczny to taka alternatywa, dzięki której będziemy mogli zdobyć nowe obiekty w grze. Będzie bardzo wiele sposobów na zakup zwierząt i obiektów dla nich przeznaczonych. Pamiętajcie, by obserwować przyszłe informacje w poszukiwaniu nowych szczegółów.

Q: Czy mogę dzielić się sklepem zoologicznym lub światem, który będzie go zawierać, z ludźmi, którzy nie będą posiadać Edycji Limitowanej?
A: Tak, możesz dzielić się sklepem zoologicznym lub światem, który go zawiera z innymi graczami. Jeśli drugi gracz nie będzie posiadać Edycji Limitowanej, to każdy sklep zoologiczny automatycznie zamieni się w tym parceli "Zakaz wstępu dla odwiedzających" i nie będzie działać jako sklep.

Q: Czy mogę dzielić się zapisanymi grami ze światem, w którym jest taki sklep zoologiczny z kimś kto nie ma Edycji Limitowanej?
A: Tak, możesz dzielić się tymi plikami. Jeśli twój sim przebywał w czasie zapisu w owym sklepie, to po wczytaniu gry u gracza, który nie ma Edycji Limitowanej, zostanie on automatycznie zresetowany w swym domu.

Q: Słyszałem o dodatkowych 10 rasach zwierząt; czy są one dostępne jedynie w ,i>Edycji Limitowanej?
A: Te 10 dodatkowych ras dostępnych jest tylko w wersji na konsolę Xbox360; nie są one dostępne na PC.

Q: W jakich regionach Edycja Limitowana będzie możliwa do kupienia?
A: Jeszcze nie zaznaczyliśmy w jakich regionach Edycja Limitowana będzie dostępna, z czasem będziemy dodawać więcej regionów przy współpracy z dystrybutorami naszych gier. Proszę sprawdzajcie nasz sklep Origin lub punkty waszych ulubionych sprzedawców, by sprawdzić, czy dodali oni ofertę Edycji Limitowanej.

Q: Zauważyłem, że strona Origin w moim regionie wspomina o Edycji Limitowanej, czy to znaczy, że będzie dostępne w moim całym regionie?
A: Edycja Limitowana będzie dostępna na normalnych zasadach przedpremierowych zamówień. Jeśli zamówisz u swego sprzedawcy, który sprzedaje Edycję Limitowaną, to spodziewaj się, że ją otrzymasz.

Q: Kiedy mogę powiedzieć, że Edycja Limitowana jest w sprzedaży w moim regionie?
A: Zwracaj uwagę na nowe informacje, w czasie gdy my współpracujemy z naszymi dystrybutorami, by dostarczać Edycję Limitowaną jak najdalej. Jeśli zamówisz i zauważysz, że sprzedawca oferuje Edycję Limitowaną, to wiedz, że ją dostaniesz.

Q: Skąd mam wiedzieć, że zamawiam Edycję Limitowaną, skoro strona podaje The Sims 3: Zwierzaki?
A: Tytuł niekoniecznie nawiązuje do Edycji Limitowanej. Jeśli sprzedawca poda w informacji, że jest to Edycja Limitowana, to oznacza, że jest to ta specjalna wersja.

Q: Czy Edycja Limitowana będzie dostępna na PC i Mac?
A: Tak, Edycja Limitowana będzie dostępna na PC i Mac.

Q: Czy Edycja Limitowana będzie dostępna w formie elektronicznej i pudełkowej?
A: Tak, Edycja Limitowana będzie dostępna w formie elektronicznej i pudełkowej.

Q: Czy Edycja Limitowana będzie dostępna tylko dla strony Origin (własność EA)?
A: Nie. Chociaż bardzo byśmy chcieli, żeby gracze korzystali z naszego sklepu, to Edycja Limitowana nie jest wyłączna dla Origin. Będzie ona możliwa do zakupienia u zwykłych sprzedawców, jeśli zechcą ją sprzedawać. Proszę ciągle sprawdzać ich strony w celu chęci zakupu Edycji Limitowanej.

Q: Czy mój ulubiony sprzedawca będzie sprzedawać Edycję Limitowaną?
A: To zależy tylko i wyłącznie od sprzedawcy. Proszę sprawdzać strony swych ulubionych sklepów w celu chęci zakupu Edycji Limitowanej. Jeśli nie ma jej na stronie, to spróbuj się z nimi skontaktować i wyjaśnić, że chcesz kupić ją właśnie u nich.

Q: Czy muszę kupić Edycję Limitowaną przez Internet?
A: Nie. Edycja Limitowana będzie dostępna w dwóch formach - także w pudełkowej.

Q: Jeśli kupuję wersję pudełkową, skąd mam wiedzieć, że kupuję Edycję Limitowaną?
A: Pudełko będzie zawierać informację na swej zewnętrznej stronie.

Q: Czy muszę złożyć zamówienie przedpremierowe, by dostać Edycję Limitowaną?
A: Złożenie takiego zamówienia to najlepszy i gwarantowany sposób, by dostać Edycję Limitowaną.

Q: Po zakupie Edycji Limitowanej jak mam uzyskać dostęp do zawartości, którą zawiera ta wersja?
A: Edycja Limitowana będzie zawierać instrukcje, jak zdobyć specjalne obiekty.

Q: Jeśli wybiorę wolniejszą dostawę lub kupię Edycję Limitowaną w sklepie po pierwszym dniu, to czy będę w stanie otrzymać specjalne obiekty?
A: Jeśli kupisz Edycję Limitowaną nie będziesz musiał pobierać zawartości w jeden dzień.

Q: Słyszałem o Edycji Specjalnej, która będzie droższa od Edycji Limitowanej, co to za wersja?
A: W pewnych regionach, kiedy sprzedajemy nowy dodatek, na półkach pojawia się kompilacja podstawowej wersji The Sims i nowego dodatku - w celu zachęcenia nowych graczy.

TheSims3Fan 20.06.2011 05:36

Cytat:

Napisał anjanka (Post 1407127)
Q: Czy muszę złożyć zamówienie przedpremierowe, by dostać Edycję Limitowaną?
A: Złożenie takiego zamówienia to najlepszy i gwarantowany sposób, by dostać Edycję Limitowaną.

Q: Jeśli wybiorę wolniejszą dostawę lub kupię Edycję Limitowaną w sklepie po pierwszym dniu, to czy będę w stanie otrzymać specjalne obiekty?
A: Jeśli kupisz Edycję Limitowaną nie będziesz musiał pobierać zawartości w jeden dzień.

1. Czyli trzeba złożyć zamówienie czy nie ?
2. Nie będę musiał pobierać w jeden dzień to w ile ?

anjanka 20.06.2011 05:41

ja sie zastanawiam czy u nas wyjdzie ta edycja limitowana...a tak poza tym to glupota skoro edycja bedzie kosztowala tyle samo co normalna to po jakiego grzyba ta edycja????

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 07:42.