![]() |
Odp: Masz pytanie - zadaj je tu.
no tak, bo ich jest zazwyczaj kilku, to byli zupelnie nowi? bo wolalabym pozabijac wszystkich xD
chodzi o to, ze gram wielopokoleniowymi rodzinkami i nie chce, zeby dzieci zadawaly sie z tymi samymi rowiesnikami, co ich dziadkowie za mlodu |
Wszystkich nie będzie dało rady, bo i tak na ich miejsce przyjdą kolejni, wiem, że to wkurzające, ale tak już widocznie musi być. ;)
|
Jak zmienić czerwony pasek ocen na biały?Moja Simka uczy się, chodzi na wykłady i rozwija umiejętności a pasek nauki jest czerwony:(
|
Napisz pracę semestralną.
|
czasem pojawia sie taki blad, ze pasek, mimo wkuwania, nie rosnie
jest on naprawiany w latce w kolejnych dodatkach, jesli ich nie masz - sciagnij ze storny (łatke~) |
Dzięki spróbuję jednego i drugiego. Wieki minęły odkąd ostatni raz grałam w NS;)
|
czy wie ktoś może dlaczego kiedy wpisuję kod instalacyjny to wyskakuje mi komunikat, że jest niepoprawny, mimo że JEST i gra jest oryginalna?
|
moze jest gdzies literowka? albo pomyliło ci się g i q? ja tak czasem mam~
|
w kodzie nie ma ani g ani q :( nigdy coś takiego mi się nie zdarzyło! wpisuje ten sam kod już chyba 20-ty raz i nic, mówi, że nie poprawny. sprzedali mi lewy egzemplarz czy jak?!
|
@up - a kiedy kupiłeś? Masz paragon?
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:27. |