TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   TheSims.pl - archiwum (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=176)
-   -   Uwagi dot. działania forum (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=41900)

Damian 21.05.2013 07:12

Odp: Uwagi dot. działania forum

Dzięki, nie zauważyłem tematu z fanpag'em :X

Wracając, wam też się pojawia wymuszona reklama Grepolis ?

kubuss 21.05.2013 18:42

Istnieje coś takiego jak AdBlock. Sam sobie odpowiedz.

Mroczny Pan Skromności 25.06.2013 19:04

Zauważyłem, że w miejscu bannera TwoichSimów znalazł się banner SimsTrueLife - można wiedzieć, na czym polega współpraca (zakładam, że współpracujemy xD)?

anizali 26.06.2013 14:59

Tak, współpracujemy.
Nie ustalałam żadnych szczegółowych warunków poza wymianą bannerów :)

kubuss 27.06.2013 11:33

ten banner taki duży że bez okularów go nie widziałem O.o

La Tortura 27.06.2013 13:36

wlaśnie powiększcie banner i poinformujcie jakoś reszte o tej współpracy.. Bardzo fajnie, ze mamy partnerów, fanpage'a i simbrla. Jest was trójka, więc może więcej partnerów i reklam na forach i to forum podniesie się..

jest gdzies informacja dla kazdego ze rudzielec odszedł?

rudzielec 27.06.2013 16:01

@Flo: Jak tam jestem tylko małym, rudym szkodnikiem, który ginie gdzieś w odmętach społeczności tego forum, więc kto by sobie mną głowę zawracał ;)

No, a banner faktycznie przydałby się większy, bo ledwo go widać na dole strony.

EDIT: A właśnie mi się przypomniała jeszcze jedna istotna kwestia odnośnie banneru!
Z tego, co pamiętam z czasów moderowania, o żadnej współpracy z tą stroną nie było mowy, tylko właściwie rozchodziło się o wymianę bannerów i nic więcej, więc możecie mi wytłumaczyć jaką współpracę udało wam się nawiązać z tamtą stroną o simsach?

I prosiłabym grzecznie, kulturalnie i bez chamstwa, by następnym razem jeśli ktoś zedrze mi z licznika ponad 50 postów, to niech mnie o tym łaskawie poinformuje, gdyż nie lubię takich jakże zaskakujących niespodzianek.
Dziękuję.

@down: Mroku, jeszcze chwila i Ty byś się nawet nie zorientował, że nie jestem modem :D
Tak się składa, że nie potrzebuję zielonego nicku dla szpanu i opierdzielania się, więc sama zrezygnowałam i nikt mnie do tego nie zmusił :3

Mroczny Pan Skromności 27.06.2013 17:00

Jak zawsze tylko ja o takich rzeczach informuję w wiadomościach :P A że te możecie czytać raz na dwa miesiące, to nie zawsze jest skąd się dowiedzieć.

anizali 27.06.2013 18:43

Już, uzgadniam szczegóły (ehh, miesiąc zwłoki, ale może źle nie będzie).
Jakieś propozycje?

Jeszcze nie ustalałam.
Teraz zacznę.
Ehhh, opóźniony zapłon mam >.<

Jakieś propozycje?

Meryam 27.06.2013 19:10

Jako promotor grafik wypowiem się w kwestii wielkości bannera:
Taki banner otrzymaliśmy od STL. My wysłaliśmy im taki sam, ze względu na to, że oni takiego od nas chcieli. Tyle ;) Rozmiar był ustalany przez STL ;)

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 13:28.