TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59741)

anie_1981 03.05.2011 20:57

Odp: The Sims 3 - Pokolenia - przedpremierowe dyskusje

Ja tam nie widzę nic dziwnego w tym prowadzeniu wózka... Chciałabym zobaczyć filmik (lub screena), gdzie w wózku jest noworodek. Ciekawi mnie też, czy można wsadzić dziecko do wózka, ale go nie prowadzić.

Porando 04.05.2011 04:11

Raczej nie,to chyba będzie coś w stylu samochodu dla simów,wchodzisz,dojeżdżasz do celu i na parking/do wyposażenia.

anjanka 04.05.2011 05:12

Kolejny zbiór pokoleniowych informacji od EdenStyle.it - tym razem dotyczący randek, strasznych opowieści oraz interakcji pomiędzy dorosłymi, a dziećmi. Zapraszamy wszystkich do lektury.

Romantyczne interakcje
- Sim może oglądać gwiazdy z ukochaną osobą.
- Sim może podarować kwiaty drugiej osobie.
- Można wybrać kolor kwiatów, dostępne są następujące kolory: fioletowy, różowy, biały, czerwony i żółty.
- Jeśli dany sim otrzyma kwiaty, zostaną one dodane do jego wyposażenia. Kwiaty można umieścić w domu, przekazać innej osobie lub sprzedać.

Randki
- Aby zaprosić drugiego sima na randkę, klikamy na niego i wybieramy odpowiednią opcję. Następnie wybieramy miejsce spotkania.
- Można w każdej chwili przerwać randkę, klikając na sima i wybierając "Poproś o zakończenie randki".
- Gdy randka się uda, sim otrzyma nastrójnik "Wspaniała randka".

Opowieści
- Simowie mogą opowiadać historie o duchach i czytać dzieciom do poduszki.
- Podczas opowiadania strasznych historii, simowie będą siedzieć wokół siebie przy zgaszonym świetle. Tylko sim, który opowiada historię, będzie miał włączoną latarkę, a nad jego głową będą pojawiać się chmurki z różnymi obrazkami, pokazującymi graczowi, o czym w danej chwili mówi. Słuchający strasznej opowieści simowie, będą reagować strachem!

Nowe interakcje dorośli-dzieci
- Dorośli mogą bawić się z małymi dziećmi w nową zabawę "Atakuj pazurem".

Dziadkowie
- Mogą chwalić się swoimi wnukami, "szczypać" dzieciom policzki, dokuczać laską, a także wspominać lata młodości.

anie_1981 04.05.2011 07:07

Fajnie się zapowiada. Niech już wydadzą tą grę... :P Na 200% kupię, tak jak kupię następny dodatek\akcesoria i jeszcze następny i jeszcze następny... :D Maniacy Simsów tak mają!

Searle 04.05.2011 10:06

Cytat:

Napisał anjanka (Post 1395868)
Randki
- Aby zaprosić drugiego sima na randkę, klikamy na niego i wybieramy odpowiednią opcję. Następnie wybieramy miejsce spotkania.
- Można w każdej chwili przerwać randkę, klikając na sima i wybierając "Poproś o zakończenie randki".
- Gdy randka się uda, sim otrzyma nastrójnik "Wspaniała randka".

Ciekawe, czy będzie taki "wskaźnik randki" jak w dwójce.

Cytat:

Napisał anjanka (Post 1395868)
Nowe interakcje dorośli-dzieci
- Dorośli mogą bawić się z małymi dziećmi w nową zabawę "Atakuj pazurem".

Zabawa w Freddy'ego Krugera :P

Porando 04.05.2011 10:44

Oj no ciekawe czy będzie ten wskaźnik randki ^ ^ . Interesująca jest nowa interakcja "Atakuj pazurem" ; dd

Tanaliffy 04.05.2011 13:23

@up: szalejesz :) ale ja też mam nadzieję. swoją drogą dobrze że nastolatki nie mają pryszczy chociaż gdyby mieli fajnie by było :)

malinka215 04.05.2011 13:34

coraz bardziej nie mogę doczekać się tego dodatku, na pewno kupię.
Niech już będzie ten czerwiec

sebi27 04.05.2011 13:41

"Atakuj pazurem" jest pokazane na zwiastunie na początku ,gdy mama trzyma małe dziecko i tak go szybko go łaskocze

Lubie 04.05.2011 14:21

HEH.. Jeszcze tylko.. 27 dni.. :P Narechaa..

Podoba mi się te oglądanie gwiazd.. ale szkoda, że będzie się je oglądać krótko.. :< Posiedzisz chwilkę, a tu już dzień.. :<

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 01:30.