TheSims.PL - Forum

TheSims.PL - Forum (https://forum.thesims.pl/index.php)
-   The Sims 3: Uwagi na temat gry (https://forum.thesims.pl/forumdisplay.php?f=223)
-   -   The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje. (https://forum.thesims.pl/showthread.php?t=59742)

Karel13 20.06.2011 15:06

Odp: The Sims 3 - Zwierzaki, przedpremierowe dyskusje.

A złotą rybkę kiedyś w spożywczaku widziałaś?

mrakad133 20.06.2011 15:09

w spożywczaku są tylko ryby do zjedzenia. takich akwariowych rybek nie ma przecież w spożywczaku o.O więc jaszczurek itp. też się nie kupi w tym sklepie.
ale wiem jak to chyba będzie wyglądać. teraz żeby kupić złotą rybkę itp. trzeba kliknąć na tą kulę akwariową lub na akwarium. a w zwierzakach żeby można było kupić sobie np. chomika będzie trzeba kupić klatkę i wtedy wyskoczy okno "kup chomika".

Karel13 20.06.2011 16:00

Nie rozumiesz mnie...
W simowym spożywczaku można kupić złotą rybkę, więc węża też będzie można widocznie kupić... Wiem, że to dziwne, ale na to wygląda.

Shannon 20.06.2011 16:30

@up, nie wydaje mi się ;)
Podejrzewam, że twórcy umieścili złotą rybkę w spożywczym, ponieważ nie było sensu tworzyć nowego sklepu tylko i wyłącznie dla rybki. Zauważ, że znajdują się też tam płyn do kąpieli, kaczuszka i świeczka.

shan 20.06.2011 16:46

Mógłby być jakiś sklep zoologiczny :)

Karel13 20.06.2011 16:52

Powinien być, a nie "mógłby być".

miłośniczka zwierząt 20.06.2011 18:23

no powinien być no ale, go niestety nie będzie nad czym ja też ubolewam i to bardzo ;(. Ale pewnie będzie można przygarnąć zwierzaka jakiegoś z ulicy i może w końcu mi się, to uda bo w the sims 2 ani razu nie miałam takiego przygarniętego z ulicy.

Maszka 20.06.2011 18:29

Nie "Powienien być" tylko MA BYĆ :D

A takw ogóle ta Edycja Limitowana różni sie tylko sklepem zoologicznym.To jest głupie.Że co?!W 'zwykłych" zwierzakach nie ma sklepu zoo i np. nie ma czegos na rodzaj klatki, takiego czegoś w czym w 2 sprzedawali bodajże kotólw.Takie duże podło i na górze takie kilkucentymetrowa ścianka.Chyba takie coś.Gdybym JA była na miejscu EA to bym nie zrobiła ŻADNEJ edyzji limitowanej.Niech wszystko będzie w jednym bez żadnych edycji.

miłośniczka zwierząt 20.06.2011 18:40

no właśnie to jest nie sprawiedliwe ale, podobno edycja limitowana ma kosztować tyle samo co zwykła więc, ja może kupię limitowaną o ile będzie w empiku bo tylko tam kupuje dodatki i akcesoria do the sims 3.

Maszka 20.06.2011 18:50

A to tez jest dziwne bo w Limitowanej jest zoologiczny, a w 'zwykłych' zwierzakach nie ma zoologicznego.Więc jesli w Limito coś jest a w innej wersi tego nie ma to Limitowa musi kosztowac drożej.Ale sie ciesze że nie myślą jak ja :P

Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:47.