![]() |
Zielonego?? ale chyba z neta, bo W GRZE NIE MA ZIELONYCH SMOKÓW !!
Przepis na żółtego smoka to niańczyć go od 6 do 13 razy. Hej Apple spróbuj go poniańczyć z 10 razy i puść muzy i nie tykaj go więcej. |
Heh,pewnie wszyscy tak mają ale opowiem.Ja raz się pozajmowałam cały dzień smoczkiem,na noc włączyłam mu muzę by mój sim mógł pospać.W nocy smok się wykluł i mam teraz grające gniazdo dla smoka.Heh,dla mnie zabawne.
|
Cytat:
|
Moje smoki są wredne. Pierszego dnia po zakupie dają się łaskotać, głaskać i czesać, ale później ciągle mnie gryzą. Ja im daję smakołyki, a one nic, nadal gryzą.
P.S. Wiem, że to nie ten temat, ale o co chodzi z opcją "wymień nazwisko" ?? |
Nie wiedzialam, ze smoki gryzą ^_^ A jesli chodzi o to nazwisko to nie mam pojęcia :)
|
Już wiem o co im chodziło. Nie zajmowałam się nimi dość długo i miały zły nastruj, bo im towarzystwa brakowało.
A co do nazwiska to już wiem, bo w innym poście o to pytałam i dostałam odpowiedź. |
Ja nie moge!!! To są w końcu te zielone smoki czy ich nie ma bo już ogłupiałam! :wacko: Niektórzy mówią że są inni że nie ma... Ja nie wiem! :blink:
|
To są w końcu te zielone smoki czy ich nie ma bo już ogłupiałam! :wacko:
|
Nie ma !! Chyba, że z neta ściągniesz !!
I nie pisz posta pod postem !! |
Cytat:
http://tslso.w.interia.pl/smok.JPG A no... To mój stary smoczek :D (dla tych co nie widzieli) |
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 18:06. |