![]() |
Odp: Co chcielibyście zmienić?
Cytat:
|
Ok, popróbuję przy najbliższej okazji ;) Dzięki Björk.
|
ChatBox'a, ożywiłby forum^^... no chyba, że jest, a ja jak zwykle nie widzę? Może odblokowywać się po np 5 postach.
|
Cytat:
http://s1.polchat.pl/chat.php?_room=thesimspl A poza tym, myślę że na tym forum chatbox nie jest potrzebny. Forum i tak jest żywe xD |
Cytat:
Shoutbox to wylęgarnia spamu i dodatkowa robota dla modów - to tak w ramach przypomnienia. Zresztą macie coś takiego na profilach :) Taki pomysł już padł wcześniej i nie przeszedł. Jakbyście raczyli przejrzeć wcześniejsze strony tego tematu zanim coś napiszecie ew. użyć wyszukiwarki, z pewnością znaleźlibyście odpowiedź na swoje propozycje. @down: zwał jak zwał. Taka nazwa się przyjęła na forum ;) |
Cytat:
|
Na innych forach potrafią to ogarnąć i się sprawdza... Więc myślę, że tu nie byłoby problemu.
|
świetnie, ale jak 100 czy 200 osób zacznie pisać, i 5 modów i kilka admów ma to ogarnąc to mój Boże.
A po drugie, forum teraz dobrze chodzi (szybko) a shoutbox zamulił by tylko. więc... |
Cytat:
Na brak roboty póki co nie narzekamy. Poza tym, jak już ktoś wcześniej pisał, jest czat. I obawiam się, że ustawienie takiej opcji w ogóle jest poza możliwościami naszych administratorek. |
A tak się zapytam, jak tam praca z Sim00nem czy jakoś tak? ;D
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:42. |