![]() |
Odp: Pytania i odpowiedzi
pewnie ktos juz mial ten problem, ale nie umialam go znalezc wsrod tylu postow - otoz mam problem z szkola, co zrobic, by nie miec takich tlumow simow przed szkola? Nie da sie wejsc, a zanim wejda to juz jest po szkole i nie mozna ani kariery rozwinac, ani nauki jako dziecko :( help!!!
|
To wina modu Nraas Story Progressor , bo masowo rozmnaża ludzi. Sposoby:
1. Przenoszenie modem Nraas Porter do innego miasta. (nie traci się drzewa) 2. Zmniejszenie szans na ciążę w opcjach 3. Może da się rozdzielić ich na kilka szkół? Zbuduj kolejną szkołę. |
1. nie dziala mi prawidlowo ten nrass, wiec odpada juz probowalam...;/
2. Chce miec duzo dzieciarni w miescie, bo widze, ze zyje.. 3. Nie mam miejsca juz w Sunset Valley na kolejna szkole O.o ledwo co mieszcze rodziny i pracele :( Duuupaaa.... |
Cytat:
|
Mam pytanie. Do czego służą te dodatkowe moduły do Storyprogressora?
|
Cytat:
Zapisałem sima do szkoły z internatem a mimo to ten ciągle jest w domu. O co chodzi? |
Mam pytanie - gdzie w najnowszej wersji MasterController jest opcja edycji umiejętności> Tak żebym sobie ustawić np max poziom gotowania?
|
Cytat:
|
uv - tak , to ten moduł.
opcja wtedy będzie w zaawansowanych (pierwsze) |
Dziękuję bardzo za pomoc :))) a czy wiecie może dlaczego tylko przy uruchamianiu okolicy z Nztś gra wyłącza się i pojawia się komunikat, że program przestał działać? Ładuje się tak 3/4 a następnie kaput :/ Inne okolice się włączają, tylko ta nie :/
|
Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 14:34. |